• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski biser pogodio za Milan, a roditelji u suzama!

Autor Dragan Šutvić

Roditelji mladog srpskog fudbalera zaplakali nakon što je on postigao gol.

 roditelji jana karla simića plakali nakon gola za milan  Izvor: Youtube/Arena sport TV/Twitter/iamLP9/printscreen

Fudbaleri Milana savladali su Moncu u Seriji A (3:0), a meč je obilježio mladi srpski defanzivac Jan-Karlo Simić! Sredinom prvog dijela meča dobio je priliku da debituje u dresu slavnog kluba, a samo nekoliko minuta kasnije pogodio je mrežu rivala i tako se na najbolji način predstavio publici! Dok je on slavio sa saigračima i trčao ka Luki Joviću, njegova porodica na tribinama je plakala!

Roditelji srpskog fudbalera nisu mogli da kontrolišu emocije kada su vidjeli pogodak svog sina, koji je fantastično pratio akciju saigrača. Duga akcija nakon kornera Milana nekoliko puta se selila sa jednog na drugi bok, sve dok Jan-Karlo Simić sa pet metara nije zakucao loptu u mrežu. Logično, tada je na stadionu bilo i onih koji su pogledali ka njegovim najbližima, da vide kako će proslaviti gol! Pogledajte kako je to izgledalo:

"Šta sam osjećao. Na terenu nisam osjećao ništa, bio sam iznenađen što je lopta došla do mene. Bio sam srećan što sam pomogao timu i nastaviću da radim za sve što me čeka narednih nedjelja i mjeseci. Zaigrati za Milan je san svakog djeteta. Radio sam mnogo ovih mjeseci i veoma sam srećan. Pjesma San Sira. Nisam čuo ništa, bio sam u nekom svom svijetu", rekao je Simić nakon meča koji je obilježio i debitantskim nastupom i golom.

Podsjećamo, Jan-Karlo Simić rođen je u 2005. godine u Nirtingenu (Nemačka). Mladi fudbaler ponikao je u mlađim kategorijama Štutgarta, a Milan ga je pazario u ljeto 2022. godine za oko milion evra. Od tada je standardan u njihovom mladom timu i igrao je Ligu šampiona mladih ove jeseni, dok je u Seriji A - zbog velikih problema sa povredama "rosonera" - sjedio je na klupi u četiri navrata. Trenutno je omladinski reprezentativac Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC