• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada je na klubu da odluči - mislim i na sebe! Igor Duljaj: Da vidimo šta ćemo i kako ćemo!

Autor Mladen Šolak

Prve riječi Igora Duljaja poslije pobjede u 171. "vječitom" derbiju

 Igor Duljaj poslije derbija PArtizan Zvezda klub da odluči šta ćemo Izvor: TV Arena sport

Partizan je pobijedio Crvenu zvezdu u 171. "večitom" derbiju, a Igor Duljaj čestitao je i svojim i Zvezdinim igračima.

"Dva puta smo promašili stvarno, ali došli smo na pravo mjesto, to je stadion Partizana, gdje se odigrala veličanstvena utakmica. Želim da pozdravim sve učesnike ove utakmice, kolegu iz Crvene zvezde, igrače Crvene zvezde, dosta njih poznajem. Moje igrače, moj stručni štab i naravno - predivnu publiku koja je danas došla i mislim da su imali šta da vide, bilo je dosta šansi sa obje strane", rekao je on za TV Arena sport.

"Radili smo neke detalje prijepodne, na dan utakmice, kako želimo da uđemo u igru i mislim da smo u tome u nekim dijelovima uspjeli protiv fantastične ekipe kao što je Zvezda. Mislim da je najveći uspjeh u želji igrača da pobijede. Interesantno je i istina je da im nisam nabijao nikakav pritisak, držao govore, jednostavno sam im ukazao na stvari na koje moramo da obratimo pažnju. Pritisak i važnost utakmice sam skinuo sa njih, taj pritisak je bio veći na strani Zvezde, jer su bila prevelika očekivanja od Zvezde, još jednom moram da se zahvalim igračima Zvezde na fer i korektnoj igri, jer su upriličili da ova utakmica bude interesantna sa obje strane. Padali su golovi i bilo je dosta šansi"

"Imali smo dosta problema. Nisam pričao o tome. Severina je odradio četiri treninga poslije teške povrede zadnje lože i mnogo je teško ući u igru. Vidjeli ste da smo morali da pravimo neke izmjene jer su ih igrači tražili, nije lako da se svaka utakmica igra po 90 minuta, neki su tražili da izađu, neke izmjene bile su taktičke, Zvezda nas je dugim loptama satjerala na 30 metara od gola i tada su nam bili potrebni visoki igrači. Sa druge strane, hteli smo dugim loptama da tražimo Nikolića, koji može fenomenalno da je zadrži, da umrtvi igru i mislim da smo uspjeli u tome. Tri boda su najvažnija, ali ništa ne znači, za mene jesenji prvak ništa ne znači. To je slovo na papiru, ne donosi ništa meni lično. Jesenji prvak je ništa i ima još dosta da se igra. Naravno, sad je vrijeme da vidimo kakve će biti odluke kluba, kako ćemo dalje, da se malo odmorimo i vidimo šta ćemo i kako ćemo"

Da li pod odlukama kluba misli i na sebe ili samo na igrački kadar? "Na sve".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC