• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda neće sa bogatima u novo takmičenje, Terzić rekao i zašto

Crvena zvezda ima jasan stav povodom Superlige bogatih koja bi mogla da zaživi ponovo.

 Crvena zvezda neće u Superligu Evrope Izvor: MN PRESS

UEFA i FIFA izgubile su spor protiv klubova i više ne mogu da ih spriječe da osnuju Superligu bogatih, koju su već jednom pokušali u aprilu 2021. godine. Pod prijetnjama ozbiljnim sankcijama, povukli su se svi sem Barselone i Real Madrida (uz još Juventus), ali sada je stiglo rješenje koje kaže da ni UEFA, a ni FIFA ne mogu da ih spriječe da se "odmetnu".

Tako je već isplivao plan po kome bi najbolji klubovi Evrope igrali u tri divizije, a prethodnih dana u katalonskim medijima pojavile su se informacije da je pozivnicu dobila i Crvena zvezda. To je snažno demantovano sa "Marakane", dok je sada na ovu temu, poslije zvanične odluke Evropskog suda u Luksemburgu, i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić naglasio da klub ostaje uz UEFA.

"Stav Crvene zvezde je jasan. MI ne želimo da pregovaramo i radimo ništa što nije u skladu sa UEFA. Imamo dobar odnos sa njima i to je jedini pravi sportski model. Ne interesuje nas nikakva Superliga, do kraja ostajemo uz UEFA", poručio je Terzić time (za sada) zatvorivši ovo poglavlje.

U ovom trenutku i dalje je nejasno šta će se sve dešavati oko Superlige bogatih i koji klubovi će je sve podržati, dok je Zvezda ipak okupirana rastankom sa Barakom Baharom, promovisanjem Vladana Milojevića i odlukom ko na zimu može da ide iz kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC