• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto se Ibrahimović nikad nije oprostio od Siniše? Zlatana napadali zbog fotke sa Novakom, ali za ovo mnogi nisu znali

Mnogi su se pitali zbog čega se Zlatan Ibrahimović nije opostio od Siniše Mihajlovića.

 Zašto se Ibrahimović nije oprostio od Mihe Izvor: Maria Laura Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine, tri dana kasnije sahranjen je u Rimu. Mnogi su došli da se oproste od legendarnog srpskog fudbalera, među njima nije bio Zlatan Ibrahimović, njegov veliki prijatelj.

Umjesto u Rimu, Šveđanin je zajedno sa Novakom Đokovićem gledao finale Svjetskog prvenstva između Argentine i Francuske. Za razliku od srpskog tenisera koji se oglašavao javno i koji se na nekoliko načina oprostio od Mihe, Zlatan to nije uradio. Mnogi se pitaju zašto je to tako i zbog toga su mu žestoko zamjerili.

Da stvari nisu onako kao što izgleda sa strane svjedoče riječi Sinišinog sina Miroslava koji je jednom prilikom pričao o svemu što se dogodilo kada je Miha preminuo. "Da, bili smo spremni, ali možeš da budeš spreman koliko god hoćeš, kada taj momenat dođe, teško je... Svi su nam pisali, zvali nas, a mi smo u tim trenucima htjeli samo da nestanemo. Hvala bliskim ljudima, poput Dejana Stankovića, on i tata bili su braća, za nas je on stric, uvijek je bio tu i uvijek će biti. Hvala i Ibri, bio je veoma dobar prema nama", poručio je Miroslav i tako stao u Zlatanovu odbranu.

Iako se nije oglašavao poslije smrti Siniše, Ibrahimović je često pričao o Mihajloviću prije toga. "Sjajan je čovjek, imao sam sreću da ga upoznam kao osobu. Nismo se u početku dopadali jedan drugom, ali kada sam ga bolje upoznao u Interu... Ma, bila je to ljubav od prvog dana. Često sam govorio 'Ako bih išao u rat, Miha bi bio u prvom, ja u drugom redu'", pričao je Ibrahimović.

Jasno je da ni Mihini najbliži ne zamijeraju Zlatanu što nije bio tu na sahrani, pošto je očigledno da je bio tu i za Sinišu i za sve njih dok se on borio sa leukemijom...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC