• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma kakav Federer - ona je broj jedan u Švajcarskoj!

Autor Dragan Šutvić

Trening Ališe Leman privukao je ogromnu pažnju u Švajcarskoj.

 ališa leman praćenija od rodžera federera na instagramu  Izvor: Cristiano Mazzi / SPP / imago sportfotodienst / Profimedia

Ališa Leman (24) privlači ogromnu pažnju gdje god se pojavi i šta god da radi. Tako je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija i snimak sa treninga na Božić. Bilo je to dovoljno da sve "sruši" pošto je dobila 925.000 lajkova, ta brojka će vjerovatno preći i milion, kao i više od 2.500 komentara.

Sve to bilo je dovoljno da je proglase za slavniju i poznatiju od Rodžera Federera koji ima "samo" 12,1 milion pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Švajcarska fudbalerka znatno je više praćena, pa tako ima 16,3 miliona i pregršt komentara na svaku objavu.

Ona je za švajcarsku reprezentaciju odigrala 48 mečeva, a trenutno nosi dres Aston Vile. Zbog problema sa povredom nije provela mnogo vremena na terenu ove sezone i to je razlog zbog kog trenira i za praznike. Želi što prije da se vrati u tim. Naredni meč engleski tim igra 14. januara u FA Kupu, možda ona zaigra baš tada.

Zbog svoje ljepote proglašena je za najljepšu fudbalerku na svijetu i mnogi je zovu da se pridruži "OnlyFansu" i da tako zarađuje novac. Tako je ona ispričala da je od jednog fudbalera dobila ponudu za intimne odnose. "Dobila sam poruku od nekoga ko je veoma poznat u cijelom svijetu. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju. Htio je da mi ponudi 100.000 franaka za jednu noć. Nije bilo šanse da to prihvatim, ali samo 100.000 franaka", nasmijala se Ališa i dodala da ne može da otkrije njegovo ime, ali da je poznat u cijelom svijetu.

Inače, ona se jedno vrijeme zabavljala i sa fudbalerom Aston Vile Daglasom Luizom, a u jednom periodu je bila u vezi i sa fudbalerkom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC