• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Daju mu godišnje 100 miliona, a ovako im se ruga - evo gdje je nestao Benzema!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Karim Benzema je navodno zaglavljen na egzotičnom ostrvu.

 Karim Benzema zaglavljen na Mauricijusu Izvor: Profimedia

Gdje je francuski napadač Karim Benzema? To se pitaju i u Al itihadu pošto ga je trener Marselo Galjardo "precrtao" za pripreme za drugi dio sezone u Saudijskoj Arabiji jer se nije pojavio na šest uzastopnih treninga. Odavno je Benzema "zbrisao" iz zemlje i ugasio društvene mreže, nezadovoljan zbog tretmana koji ima u tamošnjoj javnosti zbog slabijih igara, međutim izgleda da planira da i ubuduće igra za Al Itihad, samo je trenutno spriječen.

Kako javlja španska "Marka", pozivajući se na izvore iz Benzeminog kruga prijatelja, fudbaler je zaglavljen na Mauricijusu. Trenutno ne može ni da otputuje sa ovog afričkog ostrva zbog tropskog ciklona po imenu "Belal". Štaviše, pitanje je kada će dobiti dozvolu da ode sa Mauricijusa jer je najavljeno da će se vrijeme samo pogoršavati.

Inače, Benzema je još od petka trebalo da bude u Saudijskoj Arabiji odakle će svi fudbaleri otići na pripreme u Dubai, ali se nije pojavio, jedini od igrača Al Itihada. Iako ima godišnju platu od 100 miliona evra, ovakvo ponašanje se ne dopada nikome u klubu i pitanje je kako će situaciju riješiti Marselo Galjardo, ali će po svemu sudeći ipak morati i da se vodi finansijskim dijelom posla jer bi bilo previše potpuno otpisati najplaćenijeg igrača.

Pored igračkog ugovora, Benzema dobija novac i za promociju Saudijske Arabije uoči Svjetskog prvenstva 2036. godine, ali se najbolji fudbaler svijeta za 2022. godinu nije proslavio za sada. Postigao je 12 golova na 20 nastupa u Saudijskoj Arabiji, a očekivalo se ipak mnogo više.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC