• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dešava sa Karimom Benzemom? Iznenada napustio Saudijsku Arabiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karim Benzema u sukobu sa Al Itihadom, prenose mediji u Saudijskoj Arabiji.

 Karim Benzema otisao iz Saudijske Arabije Izvor: Eurasia Sport Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Francuski napadač Karim Benzema (36) iznenada je napustio Saudijsku Arabiju. Prema pisanju tamošnjih medija, Benzema se nije pojavio ni na treningu u petak i kao razlog odlaska navode se "privatni razlozi", međutim navijači sumnjaju da se iza svega krije nešto mnogo veće od takvog objašnjenja.

Razlog zbog kog sumnjaju u to je odluka Benzemea da prije dva dana deaktivira profil na Instagramu na kome ga prati čak 76 miliona ljudi. Navodno, razlog zbog kog se odlučio na taj potez su nesnosne kritike navijača i medija u Saudijskoj Arabiji, sa čim nije mogao ni da pretpostavi da će se suočiti kada je stigao iz Real Madrida - kluba u kome je ubjedljivo najveći pritisak na svijetu. Tamo doduše nije morao da "nestaje" sa Interneta.

Benzema je inače proglašen glavnim krivcem za loše rezultate Al Itihada, pošto za Al Hilalom zaostaje čak 25 bodova, a dobro znamo kakve su sve zvijezde doveli tokom ljeta. Osim njega stigli su još i Fabinjo, N'Golo Kante, Žota, Luiz Felipe i nekoliko ozbiljnih fudbalera iz Saudijske Arabije.

Najbolji fudbaler svijeta za 2022. godinu je dobio mnogo kritika na društvenim mrežama, posebno zato što je kapiten, ali i jer godišnje dobija 100 miliona evra po sezoni. Uz sve to, ima i bonus od 20 miliona evra kao ambasador kandidature Saudijske Arabije za Svjetsko prvenstvo 2032. godine. Za sada nema nikakvih najava da bi mogao da ode iz Saudijske Arabije, baš zbog pomenutog novca.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC