• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popara raskinuo s Borcem, ostaje u Doboju! Sloga predstavila nove igrače!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Očekujemo još jednog igrača, to nije tajna, ali ne želimo danas da izlazimo u javnost sa imenom", rekao je trener Sloge Vlado Jagodić

 Sloga Meridian predstavila nove igrač - Popara raskinuo s Borcem Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Dobojska Sloga predstavila je u četvrtak nekoliko novih igrača, koji su ove zime potpisali ugovore, kao i nekolicinu mladih fudbalera koji su priključeni prvom timu.

Boris Varga i Luka Božičković stigli su tokom ovog prelaznog roka, a novi ugovor sa klubom potpisao je Dejan Popara, koji je dosada bio pozajmljen igrač, ali je sada raskinuo ugovor sa Borcem i prešao u Slogu. Osim njih profesionalni ugovor je potpisao i mladi Minja Tatić.

U ekipi Sloge od početka priprema je defanzivac Boric Varga koji je stigao iz Novog Sada, a ranije je igrao u jermenskom Pjuniku, te brojnim srpskim klubovima.

"Ono što me najviše privuklo je poziv velikog stručnjaka Vlade Jagodića. Pratio sam njegov rad i kada je radio u Srbiju, raspitao sam se o klubu i kada sam vidio kakav je klub i kakve su ambicije, nisam mogao da odbijem poziv“, rekao je Varga.

Veznjak Luka Božičković stigao je iz rumunskog Voluntarija u kojem je proveo prošlu polusezonu.

"Od danas sam novi igrač Sloge Meridian. Jako sam strećan što sam ovdje i što sam dobio povjerenje trenera i uprave. Došao sam u Slogu, odradio sam prvi trening i utisci su jako dobro. Atmosfera je odlična, slijedi nam drugi dio priprema u Antaliji i daću sve od sebe da se dokažem na utakmicama i treninzima i da se što prije uklopim u ekipu i sistem igre. Nadam se da mogu da pomognem ekipi i da Sloga nastavi sa dobrim rezultatima“, rekao je novi veznjak dobojskog premijerligaša.

Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Dejan Popara je novo-staro ime u Slogi, pošto je prošlu polusezonu proveo u ovom klubu na pozajmici, a nakon raskida ugovora sa banjalučkim Borcem potpisao je ugovor sa Dobojlijama.

"Prošla poluseziona je bila jako uspješna za nas, ali ne trebamo stati, već nastaviti sa dobrim igrtama i da pokažemo da smo s pravom tu gdje jesmo i da sa ogromnim ambicijama uđemo u novu sezonu. Hvala na povjerenju treneru i upravi, mogu da kažem da ću to opravdati i dati svoj maksimum“, poručio je Popara.

Vlado Jagodić rekao je da je prelazni rok 99 odsto završen i da igrači već marljivo treniraju i ispunjavaju svoje obeveze.

"Dejan Popara je sada igrač Sloge i ja mu želim da nastavi da igra onako kako je igrao do sada i sigurno je da u njemu i u Luki Božičkoviću imamo dva mlada igrača, 2003. godište, koji u veznom redu treba da doprinesu još kvalitetnijoj i boljoj igri. Isto tako,Minja Tatić, naš omladinac, naš junior koji je a nama i nastupio je već za prvi tim, on je stekao uslove i dokazao se da potpiše profesionalni ugovor.Želim mu sreću i da se izbori da bude starter, ali naravno ima od koga da uči jer imamo plejadu iskusnih, dobrih, defanzivnih igrača", rekao je Jagodić i dodao da mnogo očekuje i od Borisa Varge koji će donijeti dodatnu čvrstinu u zadnjem redu.

"Očekujemo još jednog igrača, to nije tajna, međutim danas nismo spremni da izlazimo u javnost. Očekujemo ga, ne u danima nego u satima da nam pristupi i mislim da će to vrlo brzo biti završeno“, rekao je Jagodić.

Seniorskoj ekipi priključen i su i golman juniora Dragiša Kuzmić, Siniša Ristić iz kadetske selekcije, te dvojica napadača iz juniora, Dejan Delić i Adrian Kurtinović.

"Dajemo šansu mlađim igračima, dobili su šansu da treniraju sa prvim timom, naravno od njih mnogo zavisi da li će se uspjeti nametnuti Ja mislim da imaju šansu da se nametnu i želim da kao što smo prihvatili i prošli put mlade igrače da i ovaj put da im dajemo smjernice i da oni sebe traže u futbalskom klubu Sloga. Želim im svima dobrodošlicu, da li će svi ići u Antaliju to ćemo vidjeti, ali u svakom slučaju oni dobijaju priliku da treniraju sa prvim timom“, rekao je Jagodić.

Predsjednik Sloge Miroslav Kršić poželio je sreću svim novajlijama i mladim igračima i istakao da je srećan zbog spoja mladosti i iskustva igrača koji su danas predstavljeni.

"Ova mladost je pokazatelj da mislimo o budućnosti kluba i to su igrači koji su kroz omladinske selekcije skrenuli pažnju na sebe, a mišljenje stručnog štaba je da se mogu razvijati i biti budućnost kluba“, rekao je Kršić i dodao da im pravi rad tek predstoji.

Fudbaleri Sloge Doboj 23. januara putuju u Antaliju gdje će obaviti glavni dio priprema za drugi dio sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC