• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Jović otišao iz Sloge, sada će igrati protiv Dobojlija: Najjača provjera u Antaliji za tim Vlade Jagodića - Dinamo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener dobojske Sloge Meridian saopštio spisak klubova sa kojima će odmjeriti snage tokom zimskih priprema u Antaliji.

 Toni Jović i Vlado Jagodić Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbaleri Sloge Meridian od srijede su u trenažnom procesu, kada je šef stručnog štaba Vlado Jagodić izvršio prozivku, nakon čega su počele pripreme za drugi dio sezone.

U prvom dijelu radiće na svojim terenima, sve do 23. januara, kada slijedi odlazak na petnaestodnevne pripreme u Antaliji. Već je poznat i plan priprema u poznatom turskom ljetovalištu, gdje će dobojski tim odigrati četiri pripremna meča.

U prvom meču, tri dana nakon dolaska u Tursku, "crveno-bijeli" će igrati protiv kazahstanskog Jelimaj Semeja, člana tamošnje Prve lige (drugi rang). Kako je Jagodić najavio, u ovom meču svi igrači će dobiti priliku.

"Mislim da ćemo već poslije te prve utakmice protiv Kazahstanaca biti spremni da se uigravamo. Već 29. januara rival nam je Visla Plock, takođe kvalitetan rival, gdje ćemo vjerovatno igrati 60-30 minuta", rekao je Jagodić.

Pročitajte i ovo

Za 2. februar zakazana je utakmica za uzbekistanskim Bunjodkorom, klubom koji je ove zime pojačao Toni Jović, dosadašnji igrač Sloge Meridian. Tako će nekadašnji igrač Borca, Zrinjskog, Širokog Brijega, Krupe i Posušja na megdan bivšim saigračima.

"To je višestruki šampion Kazahstana, u koji je otišao naš Toni Jović, ali i Samir Zeljković iz Sarajeva. Ta utakmica poslužiće nam da obrnemo situaciju, da igrači koji ne budu igrali veći dio meča protiv Visle dobiju 60 minuta, a ostali 30 minuta. Tada bismo imali situaciju da dvije sedmice pred nastavak sezone imamo potrebnu minutažu. Tamo ćemo se baviti tehničko-taktičkim detaljima i kondicionim dijelom. Ali, izuzetno sam već sada zadovoljan fizičkim stanjem igrača i mislim da će to sve dobro djelovati", poručio je iskusni stručnjak.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Svakako najteži protivnik za Slogu Meridian biće ruski velikan Dinamo iz Moskve.

"Utakmica protiv Dinama iz Moskve biće najjača provjera. Dinamo je tamo i sa prvim i sa drugim timom. Biće to dobra provjera za nas. Na prozivku su se svi javili zdravi, prvu sedmicu odradili su kako treba, ali ne možemo nikad pretpostaviti kakvo stanje će biti, pa zato vodimo 24 igrača i četiri golmana. U tom posljednjem meču 5. februara, siguran sam, imaćemo obrise ekipe koja će nastupiti po povratku", zaključio je Jagodić.

Prvi takmičarski meč u 2024. godini, koji će ujedno biti i "generalka" za nastavak prvenstvene trke, Sloga Meridian igraće 11. februara protiv Igmana, u okviru osmine finala Kupa BiH. Sedam dana kasnije nastavlja se i takmičenje u Premijer ligi BiH, a prvi rrvi rival Dobojlijama biće Velež.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC