• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga upalila motore, Jagodić zadovoljan: Veseli me stopostotni odziv na prozivku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

„Želimo biti bolji nego što smo bili, a ako tako bude možemo očekivati lijepu polusezonu“, rekao je trener Sloge Meridian Vlado Jagodić tokom današnje prozivke.

 Sloga Meridian obavila prozivku i počela pripreme Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Dobojska Sloga Meridian počela je pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BIH nakon uspješne jeseni koju su završili na petom mjestu na tabeli.

Trener Vlado Jagodić obavio je u srijedu prozivku fudbalera, a odazvalo se svih 25 igrača.

Bilo je promjena u njegovoj ekipi, klub su napustili Jović (transfer u Uzbekistan) Baštić (na pozajmicu), Starčević (na pozajmicu), Bosnić (vraćen u Borac sa pozajmice), Šešlak (Akademija FK Sarajevo), Baranov (?), Šipovac (?), a zasada je stigao samo Boris Varga, međutim, očekuje se dolazak još nekoliko igrača u narednim danima.

"Popunjavamo ekipu, tri pojačanja smo dogovorili. Stigao je Boris Varga, koji može igrati desnog beka i štopera. Time smo zaokružili priču što se tiče defanzivnog dijela. Moramo razmišljati i o mladim igračima, tako da ću reći da je jedan od pojačanja U21 igrač. Daćemo šansu i našim omladincima, to je obaveza i mene kao trenera. Junior Delić i izlazni kadet Ristić će biti priključen. Time ćemo vjerovatno zatvoriti prelazni rok, ne želimo da imamo previše igrača“, rekao je Jagodić.

“Jedva čekam početak, veoma me veseli da imamo stopostotni odziv na prozivku i to daje pozitivne vibracije i nadam se da će sve ići svojim tokom. Za mjesec dana imamo prvu zvaničnu utakmicu. Svaki trener priželjkuje da mu se svi igrači odazovu, da su zdravi, a vidim i da su nasmijani. Svakako da ćemo nastojati do polaska u Antaliju odradimo ono što je potrebno u ovom trenutku“, dodao je trener Sloge Meridian.

Na današnjoj prozivci Sloge bili su: Šćekić, Trako, Guhmazov, Žilić, Perković, Dujaković Siniša, Nikolić, Milanović, Batar, Milojević, Tatić, Grabež, Kvesić, Handžić, Dadić, Popara, Redžić, Tahrić, Karać, Omić, Dujaković Nikola, Mrzić, Berbić, Vidić i Varga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC