• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Ivica Kralj: Još najveće pojačanje i gotov prelazni rok - Saldanja ostaje

Ivica Kralj objasnio kako će Partizan završiti prelazni rok.

 Ivica Kralj o transferima Partizana Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj poručio je da će dolaskom Jung Džun Goha biti završen zimski prelazni rok za crno-bijele, daleko prije nego što se i zvanično "zatvori pijaca"

"Mi sa Gohom pregovaramo. Ušli smo u razgovore još prije šest-sedam mjeseci, međutim, tada nismo uspjeli da završimo transfer. Sada smo blizu, ali hajde da ne pričamo previše dok se ne potpiše. Na dobrom je putu, ali kada bude potpis, onda će i zvanično biti naš član", rekao je Kralj za Arenu Sport o najvećem i najskupljem pojačanju koje će biti plaćeno oko 1.200.000 evra.

"U pitanju je ozbiljno pojačanje, ali igrač njegovih kvaliteta zaslužuje tako nešto. Goh igra ofanzivnog veznog i bočnog napadača, smatram da će biti ozbiljno pojačanje za Partizan", objasnio je investiciju iz Pohanga Kralj i poručio da su poslije Miloša Krunića, Nikole Miličića, Denila Kastilja potpisali sve i sa Leonardom Ovusuom - samo se čeka viza za Kipar.

"Što se tiče Kastilja iz Šahtjora, mi smo insistirali da napravimo neku opciju otkupa, ali Šahtjor nije htio ni da čuje za to. A, to samo pokazuje da ga oni vide kao ozbiljno pojačanje za narednu sezonu", rekao je Kralj i poručio da sem Miličića neće dolaziti novi štoperi, dok je najvažnina informacija i da Mateus Saldanja - uprkos ponudama iz Španije i Turske - ove zime nema dozvolu da napusti Humsku.

Jedan od razloga je to što su crno-bijeli "napunili budžet" odlascima Ilića, Meniga i Belića, dok ne bi bilo najpametnije ostati i bez Saldanje dok se juri šampionska titula:

"Saldanja ostaje igrač Partizana. Imali smo ozbiljne ponude za njega, ozbiljne pozive, međutim, Saldanja definitivno nije za prodaju", naglasio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC