• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan krenuo na Kipar, Duljaj precrtao dvojicu: Pojačanja stižu, a za njih više nema mjesta

Crno-bijeli će se uskoro rastati sa dvojicom prvotimaca, a očekuje se da zimska pojačanja stignu pravo na Kipar, gdje je druga faza priprema.

 Spisak igrača Partizana za pripreme Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Partizana krenuli su na drugi dio priprema - nakon prvog dela koji je stručni štab na čelu sa Igorom Duljajem isplanirao u Beogradu, nastavak će se odvijati na Kipru, a baza aktuelnog lidera Superlige Srbije biće hotel "Golden Bay" u Larnaki. Tamo će crno-beli imati idealne uslove da se pripreme za drugi deo sezone i uigraju nakon nekoliko značajnih promena u igračkom kadru.

Podsećamo, Partizan je već na početku prelaznog roka prodao Mihajla Ilića u Bolonju, Kristijana Belića u AZ Alkmar i Kvinsija Meniga u Konjaspor, a stigla su i pojačanja koja treba da pomognu u borbi za titulu. Crno-bijeli su već ozvaničili trećeg golmana Miloša Krunića i mladog defanzivca Nikolu Miličića, dok će Duljaj na raspolaganju imati i nove inostrane fudbalere. Denil Kastiljo i Leonardo Ovusu još nisu doputovali u Beograd, pa nisu dio delegacije koja je iz Srbije krenula na Kipar.

Zbog toga se Igor Duljaj odlučio da u ekipu od 28 fudbalera, računajući tu i četvroicu golmana, priključi dvojicu momaka stasalih u mlađim kategorijama Partizana. Prva seniorska iskustva u crno-bijelom dresu dobiće desni bek Milan Roganović i ofanzivni vezni Mihajlo Petrović, od kojih se mnogo očekuje u budućnosti. Sa druge strane, pripreme sa Partizanom neće proći Danilo Pantić i Andrija Pavlović jer oni više nisu u planovima trenera crno-bijelih. Pogledajte cijeli spisak Partizana pred pripreme na Kipru:

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić i Đorđe Mihajlović

Odbrana: Marko Živković, Aleksandar Filipović, Aranđel Stojković, Milan Roganović, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Nejtan de Medina, Nikola Miličić, Nikola Antić, Zlatan Šehović

Vezni red: Mateja Stjepanović, Frenk Kanute, Aleksandar Šćekić, Bibars Natho, Gajas Zahid, Aldo Kalulu, Ksander Severina, Bogdan Mirčetić, Nemanja Trifunović, Janko Jevremović, Mihajlo Petrović

Napad: Nemanja Nikolić, Samed Baždar, Dušan Jovanović, Mateuš Saldanja (dolazi 20. januara)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC