• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duljaj zvao Srnu i dobio pojačanje: Partizan dovodi Ekvadorca, da zamijeni vojnika kluba!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan je nakon prodaje Kristijana Belića pronašao rješenje u veznom redu.

 Partizan dovodi Denila Kastilja iz Šahtjora Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan je ove zime rasprodao "kostur tima" pošto su već otišli Mihajlo Ilić i Kristijan Belić, ima ozbiljnih ponuda i za Mateusa Saldanju, pa je neophodno dovesti i pristojne zamjene kako bi crno-bijeli pokušali da "odbrane" prednost u Superligi. Tako bi prvo pojačanje mogao da bude vezista Denil Kastiljo (19) iz Šahtjora, prenosi "Telegraf".

Nije teško pogoditi da je to ideja Igora Duljaja koji je u fantastičnim odnosima sa Darijom Srnom, svojim nekadašnjim saigračem iz Šahtjora. Upravo je Srna više puta hvalio Duljaja za trenerski posao koji je napravio tokom jeseni, čuju se poslije svake utakmice, a sada je direktor Šahtjora poslao i pojačanje u Humsku. Upravo bi Kastiljo trebalo da popuni "rupu" koja je nastala odlaskom Belića.

Ekvadorac je stigao prošlog ljeta u Šahtjor iz LDU Kita za 500.000 evra, a sada će u Partizan doći na jednogodišnju pozajmicu, ali bez opcije otkupa. Vjeruju u Donjecku da bi Kastiljo mogao da se vrati i dobije šansu kod njih kada još malo stekne iskustva u Evropi, pošto se radi o veoma talentovanom igračku.

Kastiljo (19) inače može da igra na mjestu klasičnog zadnjeg veznog, ali i kao centralni, što je pokazao dok je igrao u mlađim kategorijama u Ekvadoru, odakle inače već neko vrijeme stižu sve talentovaniji igrači širom Evrope. Od dolaska u Ukrajinu nije se naigrao, pa je na šest prvenstvenih utakmica ulazio sa klupe u završnici utakmica, dok će na pripremama na Kipru pokušati da se izbori za minutažu kod Igora Duljaja.

Podsjetimo, sportski direktor Ivica Kralj je rekao da Partizan neće biti naročito aktivan u ovom prelaznom roku i da će u klub stići "jedan do dvojica" novajlija. Vidjećemo da li se to menja sa silnim odlascima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC