• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova bomba od 1.200.000 evra! Duljaj ga čeka pola godine - u Srbiju dolazi zbog titule!

Autor Dragan Šutvić

U narednim danima Partizan će ozvaničiti novo pojačanje, Jung Džun Goha iz Južne Koreje.

 Partizan dovodi reprezentativca Južne Koreje  Izvor: Thananuwat Srirasant / AFP / Profimedia

Nastavlja se buran prelazni rok u Humskoj, a sada je vrijeme i za bombastično pojačanje! Novi fudbaler Partizana postaće povremeni reprezentativac Južne Koreje Jung Džun Goh (22), dosadašnji fudbaler Pohang Stilersa, a crno-bijeli će za njega platiti čak 1.200.000 evra, prenosi "Telegraf".

Po prvim informacijama, Partizan će u četiri rate isplatiti obeštećenje za veznog fudbalera, a ekipa iz Južne Koreje dobiće i 10 odsto od naredne prodaje mladog igrača. Očekuje se da Jung Džun Goh potpiše ugovor na čak četiri i po godine, što jasno pokazuje da u Partizanu smatraju mladog i talentovanog fudbalera za idealnog nasljednika Bibarsa Natha!

Crno-bijeli su od prethodnog ljeta pokušavali da angažuju veznog fudbalera, koji je u potpunosti po ukusu Igora Duljaja, ali su postojali objektivni razlozi zbog kojih nije bilo moguće realizovati transfer. Pohang Stilersi su na početku tražili čak dva i po miliona evra, a iz Južne Koreje stizali su promjenjivi signali oko toga da li klub uopšte planira da proda fudbalera koji je sa 20 godina odigrao svoj za sada jedini meč u seniorskoj reprezentaciji.

Sa druge strane, Jung Džun Goh prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije, igrao čak i za olimpijsku reprezentaciju Južne Koreje, dok je u prvom timu Stilersa upisao već 126 nastupa. Postigao je 20 golova, asistirao 14 puta i pokazao se kao veoma dobar pred protivničkim golom, pa je povremeno dobijao priliku i na krilnim pozicijama. Sa svojim timom osvojio je kup, a za reprezentacijom zlato na Azijskim igrama, gdje je pobjedom nad Japanom osvojeno zlato.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC