• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italija bruji poslije gola - Samardžića jure tri velikana!

Autor Dragan Šutvić

Lazar Samardžić je na cijeni koju izgleda još uvijek niko nije voljan da plati!

 Tri italijanska kluba žele Lazara Samardžića Izvor: Profimedia/IMAGO

Lazar Samardžić je odigrao sjajan meč u duelu njegovog Udinezea sa Milanom. Na kraju je taj duel prekidan, nastavljan i završen je pobjedom "rosonera" 3:2 uz po jedan gol Luke Jovića i Lazara Samardžića. Poslije prvog pogotka nakon četiri meseca "Kalčomerkato" mu je posvetio tekst pod naslovom: "Samardžić pogađa i vraća se na tržište - ima deset dana da preskoči Udinezeov zid". 

Mladi 21-godišnji reprezentativac Srbije napravio je pravi potez kada je iz Lajpciga 2021. godine stigao u Udineze i nekoliko puta je bio na korak od transfera u veliki klub. Prvo ga je htio Inter, potom Napoli, ali se od toga ništa nije ostvarilo.

"Samardžić je u šestom kolu Serije A postigao gol na u porazu svog tima na "Maradoni" 4:1. Taj gol je toliko zaintrigirao Napolitance da su probali da iskorače i dovedu ga. Ponovni pogodak uz to što je Samardžić postao najmlađi igrač koji je postigao 10 golova u posljednje tri sezone Serije A prije svega šalje poruku kupcima i donosi mu pažnju. Kupcima, kojih ima mnogo i odlučni su", navodi se u tekstu italijanskog portala.

Oni otkrivaju da nisu samo Inter i Napoli bili zainteresovani za usluge kreativnog veziste Srbije, već je i Juventus želio da ga dovede. Oni ipak moraju prvo da prodaju nekoga i da srede svoje finansije. 

"Prije svega Napoli koji je bio jako blizu da ga dovede ali se zaglavio oko velikih zahtjeva njegovog oca Mladena koji je navodno odgovoran i za propadanje pregovora sa Interom na ljeto. Ali i Juventus koji je sve vrijeme u pozadini trke za vezistu Udinezea jer u ovom momentu nije u ekonomskoj situaciji da ga dovede, želi da proba to da uradi u julu. Ne fali ni signala iz inostranstva, pošto je Brajton posebno tražio informacije o njemu u posljednje vrijeme", piše "Kalčomerkato".

Vrijeme ističe, do kraja zimskog prelaznog roka ostalo je svega još nekoliko dana, pa će teško uspjeti neko da dovede Samardžića pre ljeta. Ali na ljeto, djeluje da će teško ostati na "Friuliju".  

"Klub sa svoje strane ostaje ubijeđen u važnost projekta oko Srbina i ne želi da smanji svoja očekivanja fiksirana na 25.000.000 evra. Vrijeme takođe ističe jer je ostalo samo deset dana do kraja prelaznog roka, a ovakva partija je samo ubijedila Udineze da se još više veže za svog mladog talenta", završava se tekst uglednog italijanskog portala. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC