• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa za Zvezdu - Katai napušta pripreme!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni fudbaler Crvene zvezde neće moći da se spremi za proljećni dio sezone.

 Aleksandar Katai napušta pripreme Crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Nastavljaju se problemi za Vladana Milojevića na početku povratničkog mandata u Crvenoj zvezdi - novi trener aktuelnog šampiona Srbije nije mogao da povede na pripreme petoricu internacionalaca koji su trenutno sa svojim reprezentacijama, a u punom treningu nije ni Mirko Ivanić koji je finiš jesenjeg dijela sezone dočekao povrijeđen. Sada je problem i Aleksandar Katai koji napušta pripreme na Kipru i seli se za Beograd zbog povrede!

Kako prenosi "Sportklub", iskusni ofanzivac Crvene zvezde i jedan od najboljih igrača tima dobio je nezgodan udarac i zbog toga će se vratiti u Beograd, gdje može da mu se odredi prava dijagnoza. To vjerovatno znači i kraj priprema za Aleksandra Kataija, koji se neće vraćati na Kipar već će u Beogradu individualno raditi dok njegovi saigrači ne stignu sa priprema.

Velikih problema sa povredom Aleksandar Katai imao je i tokom ljetnih priprema Crvene zvezde, pod komandom Baraka Bahara. Propustio je sam početak sezone i zaigrao je tek u sedmom kolu šampionata, kada je protiv Čukaričkog dobio 12 minuta na terenu. Izraelski stručnjak povremeno mu je davao šansu, pa je na 16 mečeva upisao tek 570 minuta i pet pogodaka za Crvenu zvezdu. Delimično su na to uticale Baharove odluke, a djelimično zdravstveni problemi iskusnog fudbalera.

Sada je pod znakom pitanja i nastup Kataija u prvim proljećnim kolima, pošto nema mnogo vremena do nastavka Superlige. Proljećni dio sezone u Srbiji trebalo bi da počne 10. februara, a Crvena zvezda prvi meč igra na svom terenu protiv Voždovca. Ostaje da se vidi koga će Vladan Milojević imati na raspolaganju za meč protiv ekipe koja je u jesenjem dijelu prvenstva nanijela poraz timu Baraka Bahara.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC