• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi napadač iz Lučana otkrio: Zvezda i Mladost se dogovorili, a ja još nisam!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Talentovani napadač tvrdi da za sada nema ništa od prelaska u Crvenu zvezdu, iako je njegov klub spreman da ga pusti.

 Uroš Sremčević još nije dogovorio transfer u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde ove zime pripremaju se na Kipru za proljećni dio sezone, a gotovo svi srpski klubovi izabrali su ostrvo u Sredozemnom moru za treninge dok je u Srbiji hladno. Tako su na Kipru trenutno i fudbaleri Mladosti iz Lučana, pa i napadač Uroš Sremčević (17) - talentovani golgeter već sedmicama se dovodi u vezu sa crveno-bijelima. Po njegovim riječima, dogovor nije postignut!

Prilikom davanja izjave za televiziju "Arenasport", mladi napadač Lučanaca ispričao je da postoji dogovor dva kluba, ali da on nije ugovorio detalje. Podsjećamo, Sremčević je prvo pomenut kao naslednik Jovana Mijatovića u crveno-bijelom dresu, ali je generalni direktor Zvezdan Terzić kasnije istakao da u sistemu Vladana Milojevića njih dvojica mogu i zajedno da igraju!

"Sada je to nekako glavna tema, ta Crvena zvezda, ali trudim se da ne razmišljam o tome dok se ne desi stvarno, vidjećemo da li idem ili ostajem u Mladosti. Između klubova ima dogovora, ali ja još uvijek ništa nisam dogovorio sa Crvenom zvezdom", rekao je Uroš i dodao: "Sigurno da je gol protiv Zvezde doprineo tome da se oni zainteresuju za mene, ali je taj pogodak i meni puno značio."

Sremčević je na 16 mečeva u Superligi Srbije postigao četiri gola, od kojih je jedan bio protiv Crvene zvezde u Beogradu. Pored toga, mladi napadač postizao je golove protiv Železničara iz Pančeva, Javora iz Ivanjice i novobeogradskog IMT-a, na mečevima koje je Mladost iz Lučana riješila u svoju korist. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC