• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi rekao "ne", ali ipak dolazi na Balkan!

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Maksimović je odlučio gdje će nastaviti karijeru, a to neće biti u Crvenoj zvezdi.

 Nemanja Maksimović ide u Panatinaikos  Izvor: MN PRESS

Nemanja Maksimović od ljeta će biti fudbaler Panatinaikosa, prenose mediji u Španiji. Član španskog Hetafea na kraju sezone postaje slobodan agent, a prema vijestima sa Pirineja - već je potpisao predugovor sa Panatinaikosom tako da će uvećati srpsku koloniju u Atini.

Tamo ga već čekaju Filip Mladenović i Filip Đuričić, dok ipak tamo neće biti smijenjenog srpskog trenera Ivana Jovanovića, ali ni Fatih Terim nije imao ništa protiv kada je čuo da postoji opcija da Maksimović potpiše za "zelene". Prema još uvijek nezvaničnim informacijama, Maksimović će potpisati ugovor na tri sezone, a za sada nema vijesti o koliko "jakom" ugovoru se radi. Jedino se zna da je dobio lijep novac i za sam potpis, pošto stiže bez obeštećenja.

Maksimović je ove sezone na početku igrao slabije, potom je ponovo vraćen u startu postavu, a upisao je 23 nastupa u svim takmičenjima i dva gola. U Hetafeu je još od 2018. godine kada je stigao iz Valensije za 10 miliona evra, a prethodno je igrao za Astanu, Domžale i Veronu.

Inače je ponikao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, za koju nikada nije debitovao, dok je nedavno generalni direktor Terzić pričao i da su ga zvali u zimu 2023. da se vrati i odbio je."Tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, htjeli smo da ga dovedemo. Ali, promijenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju (...). Maksimović i Milivojević su igrači koje smo hteli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, nema kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtjevima Crvene zvezde", naglasio je Terzić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC