• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda htjela da ga vrati, Španci odbili 4.000.000 evra: Reprezentativac Srbije ostaje, nemaju namjeru da ga se odreknu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na cijeni je Nemanja Maksimović i nema mu mrdanja iz predgrađa Madrida.

 Hetafe neće da proda Nemanju Maksimovića Izvor: Profimedia

Hetafe je na Svjetskom prvenstvu imao dvojicu fudbalera, po prvi put u svojoj istoriji. Obojica su igrala za Srbiju i riječ je o Stefanu Mitroviću i Nemanja Maksimoviću, a oni će nastaviti da budu članovi kluba iz predgrađa Madrida.

Ove zime su se mnogi klubovi raspitivali za Maksimovića, uključujući i Crvenu zvezdu, ali Hetafe ne želi da ga proda. Sada španska "Marka" javlja da su odbili ponudu od 4.000.000 evra za iskusnog vezistu "orlova". Spartak iz Moskve je želio da ga vidi u svojim redovima, spremili su milionski ugovor za samog Maksimovića, ali iako je zadnji vezni u prvom dijelu sezone igrao na samo 12 mečeva, ne žele da ga se odreknu.

Maksimović je seniorski fudbal počeo da igra u timu Domžala u Sloveniji, potom je dvije godine sa velikim uspjehom nosio dres Astane, da bi se nakon toga preselio u Valensiju. Samo godinu dana proveo je na "Mestalji, a nakon toga je otišao u Hetafe gdje je postao lider. U prve četiri sezone bio je standardan, a sada je pao na klupu.

Za nacionalni tim Srbije igra od 2016. godine i na 43 utakmice do sada se nije upisivao u strijelce. Na Svjetskom prvenstvu u Kataru imao je minutažu na sva tri meča grupne faze. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC