• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ga Zvezda hoće, MORAĆE DA OBORI REKORD! "Najskuplji ikad" za Ligu šampiona, a u ugovoru stoji 100.000.000 evra...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda želi srpskog reprezentativca koji ima izlaznu klauzulu od 100 miliona evra, ali ne košta toliko. Daleko je manji novac u pitanju, ali opet to bi bio rekord za klub sa "Marakane".

 FK Crvena zvezda želi Nemanju Maksimovića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je više nego zainteresovana da tokom januara dovede srpskog reprezentativca Nemanju Maksimovića i tako se pojača za potencijalno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, međutim dobro znaju na "Marakani" da to neće biti baš jeftino. Maksimović ima ugovor sa Hetafeom na još godinu i po dana, i izlaznu klauzulu od čak 100 miliona evra, a Zvezda na sve to i konkurenciju koja je postala konkretnija.

Španski list "Marka" otkrio je da je Spartak iz Moskve, bratski klub navijača Crvene zvezde, poslao ponudu od tri miliona evra Maksimovića, međutim to je glatko odbijeno i sada na rukovodstvo crveno-bijelih zna da će morati "jače" od toga...

Razlog zbog kog Hetafe neće tako lako da pusti Maksimovića je što su prilikom njegovog dovođenja iz Valensije sklopili dogovor po kome će na "Mestalju" otići 30 odsto od idućeg transfera, a za novac koji bi dobili od Spartaka - ne mogu da angažuju ni pristojnu zamjenu za srpskog vezistu tokom zime. Ipak, ovo je bilo samo početno "opipavanje pulsa" i pregovori će se sigurno nastaviti i u narednom periodu, ali sada Zvezda zna da će biti jako komplikovano vratiti Maksu na "Marakanu".

Ukoliko budu odlučni u namjeri da dovedu Maksimovića, najvjerovatnije će Zvezda morati da sruši sopstveni rekord, postavljen prošlog ljeta pri dovođenju Osmana Bukarija za tri miliona evra.

Pored pomenutog Maksimovića, Zvezda je na pragu dovođenja Uroša Spajića kod koga obeštećenje nije problem jer je slobodan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC