• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić želio dvojicu reprezentativaca Srbije: Odbili crveno-bijele, a kvalitetnih nema!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dvojica sjajnih fudbalera bili su želja Crvene zvezde, ali Zvezdan Terzić nije uspio da ih angažuje.

 Zvezdan Terzić želio da vrati Luku Milivojevića i Nemanju Maksimovića u Crvenu zvezdu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je prethodnih godina napravila nekoliko sjajnih poslova kada je iz inostranstva u srpski fudbal vraćala domaće igrače. Svojevremeno je upravo Vladan Milojević - novi trener crveno-bijelih - napravio izuzetno kompaktnu grupu igrača od povratnika koji su osjećali težinu Zvezdinog dresa. Tako nešto Zvezdan Terzić je pokušao da uradi i sa dvojicom izuzetno kvalitetnih veznih igrača, Nemanjom Maksimovićem i Lukom Milivojevićem.

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio je da je tokom posljednjih godinu dana vodio pregovore sa aktuelnim i nekadašnjim reprezentativcem Srbije, ali i zašto nije došlo do dogovora sa njima. Zvezda je prethodnog januara, ali i na početku nove sezone, tražila rješenja u veznom redu - što su na kraju bili Srbin sa Novog Zelanda Marko Stamenić i reprezentativac Južne Koreje In Bom Hvang. Kada već Zvezdina djeca nisu htjela u klub...

"Činimo sve da srpske igrače iz inostranstva vratimo u Zvezdu. Jeste, razgovarali smo sa Nemanjom Maksimovićem, sjeieo je baš tu. U januaru. Tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, htjeli smo da ga dovedemo. Ali, promijenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju. Srpski igrači nisu aktuelni u Evropi, nema ih. Pa, naša reprezentacija nema rješenje za desnog i lijevog beka", rekao je Zvezdan Terzić za "Kurir" i dodao:

"Ljetos sam htio da dovedem Luku Milivojevića! Razgovarali smo u nekoliko navrata. Bio je moja želja, htio sam da bude lider, prava 'šestica"', komandant. Ali... Otišao je na drugu stranu. Žao mi je. Maksimović i Milivojević su igrači koje smo htjeli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, nema kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtjevima Crvene zvezde."

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović ostao je u Hetafeu i ove sezone je odigrao 18 mečeva u Primeri, uz jedan postignut gol. Praktično je nezamjenjiv u ekipi Pepea Bordalasa, pa sada nema govora o tome da bi ga španski tim pustio da promijeni sredinu. Sa druge strane, nekadašnji reprezentativac Srbije jedan je od najboljih igrača Al-Šababa gdje sarađuje sa Markom Nikolićem, bivšim trenerom Rada, Vojvodine i Partizana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC