• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ga htjela, a onda je došao Milojević! Transfer nije završen i zaoštrava se konkurencija, za 48 sati je slobodan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvenoj zvezdi bi mogao da propadne transfer Kaija Vagnera iz Filadelfije.

 Crvenoj zvezdi bi mogao da propadne transfer Kaija Vagnera iz Filadelfije Izvor: SA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Činilo se da će Kai Vagner biti prvo pojačanje Crvene zvezde ove zime, međutim nakon odlaska Baraka Bahara i dolaska novog "šefa" Vladana Milojevića, to više nije tako izvjesno. Ne samo da je generalni direktor Zvezdan Terzić kazao da ima više opcija za mjesto lijevog beka i da će sjesti sa novim trenerom i porazgovarati o tome, nego sada stižu vijesti i da je Zvezda - ako je još uopšte zainteresovana - dobila konkurenciju za Vagnera.

Prema informacijama francuskih medija, Vagner je zapao za oko Olimpiku iz Marseja i Rendžersu, tako da je u ovom trenutku vrlo teško da će Crvena zvezda uspjeti da ubijedi Nijemca da dođe u Srbiju. Francuzi i Škoti su takođe "nanjušili" da se radi o ozbiljnom fudbaleru koji će uz to biti i slobodan agent za 48 sati.

Njegova vrijednost je čak pet miliona evra i izvjesno je da neće produžiti sa Filadelfijom iz MLS lige. Nakon što je tokom 2022. godine ostvario 15 asistencija, ove sezone to nije ponovio, ali je u svim takmičenjima ostvario učinak od tri gola i 11 asistencija, tako da nije iznenađenje što ga više klubova prati.

Vagner (26) je inače ponikao u Ulmu, pa je bio u Augbzurnu i Šalkeu, da bi preko nižerazrednog Virzburga stigao u Filadelfiju 2019. godine. Za pet sezona ostvario je strahovit napretak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC