• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htjela ga Zvezda, sad ga traži solunski PAOK? Srbinu u ugovoru piše 100 miliona, ponuda nasmijala klub

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemanja Maksimović bi tokom ljeta mogao da promijeni sredinu, ali će PAOK morati da poveća ponudu.

 PAOK želi Nemanju Maksimovića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se zimus interesovala za Nemanju Maksimovića, ovog ljeta čini se da nije svim silama krenula po njega vjerovatno na signal novog trenera Baraka Bahara, ali to ne znači da nema drugih interesanata. Španski mediji, prvenstveno "Radio Marka", prenose da je PAOK ponudio 3,5 miliona evra za Maksimovića, međutim Hetafe je (za sada) to glatko odbio i čini se da nije imun na transfer Srbina, samo čeka bolju ponudu.

Prema nezvaničnim informacijama, to nije blago veća ponuda, nego planiraju da zarade više nego duplo novca od onog koji nudi PAOK, što bi moglo da ih natjera da se povuku iz pregovora. Navodno, Hetafe neće pristati ispod 7.500.000 evra, pošto će 30 odsto dobijenog novca leći na račun Maksimovićevog bivšeg kluba Valensije.

Srpski reprezentativac (28) je od 2018. godine u Hetafeu nakon što je stigao iz Valensije za 10 miliona evra i pomenute procente. Do sada je odigrao 182 utakmice za klub iz predgrađa Madrida i činilo se da prethodne godine gubi korak u timu, međutim na kraju je izgladio odnos sa Kikeom Sančezom Floresom i ponovo povratio njegovo povjerenje. Igrao je još za Astanu i Domžale, dok je bio u mlađim kategorijama Crvene zvezde.

U međuvremenu, Crvena zvezda je na mjestu veznog igrača angažovala Marka Stamenića, dok neće biti iznenađenje ako do kraja ljeta ne dođe još jedna "šestica". Izvjesno, to neće biti Nemanja Maksimović kome inače u ugovoru stoji klauzula od čak 100 miliona evra, kao upozorenje drugim klubovima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC