• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar pregovara, a to su loše vijesti za Zvezdu!

Autor Dušan Ninković

Izraelski stručnjak mogao bi da se dogovori, ali ne i da počne da radi u novom klubu.

 Barak Bahar pregovara sa Makabijem iz Tel Aviva  Izvor: MN PRESS

Doskorašnji trener Crvene zvezde Barak Bahar veoma je blizu novog angažmana, prenose mediji iz njegove zemlje. Izraelski stručnjak trenutno pregovara oko preuzimanja Makabija iz Tel Aviva, a kako tvrdi jedan od najbolje informisanih sajtova u Izraelu, prva runda je završena uspješno, ali... Postoji sitnica koja kvari planove Crvene zvezde!

Kako prenosi izraelski sajt "One", Barak Bahar najvjerovatnije pregovara sa timom iz Tel Aviva da preuzme ekipu tek narednog ljeta, odnosno na kraju aktuelne sezone. Trenutno je na klupi Makabija legendarni irski napadač Robi Kin, koji nije siguran da će ostati u klubu i u drugoj sezoni, prije svega zbog ratnog stanja na Bliskom istoku. Zato Makabi planira da u Tel Aviv dovede Bahara, ali tek kada se završi prvenstvo u kojem je Kin povukao ekipu do prvog mjesta na tabeli. 

Imajući u vidu izjavu generalnog direktora Crvene zvezde da je klub u obavezi da plaća Baraka Bahara sve dok ne pronađe novi klub, srpskoj ekipi ne ide u prilog da Izraelac bude bez posla tako dugo. Vjerovatno su se na stadionu "Rajko Mitić" nadali da će Bahar brzo pronaći novi tim koji će trenirati, pa da će i njihove obaveze prema njemu prestati. Ovako, Zvezda bi bivšem treneru morala da ispalti još nekoliko mjesečnih zarada, odnosno više od pola godine tokom kojih uopšte ne radi u klubu!

Početkom 2024. godine pisalo se i o tužbi koju je Barak Bahar već spremio protiv Crvene zvezde, a razlog su neisplaćene plate. Izraelski mediji tvrdili su tada da Bahar i njegovi saradnici nisu postigli nikakav dogovor sa Crvenom zvezdom i da će tražiti isplatu novca za cjelokupan ugovor koji su potpisali sa srpskim klubom, što je demantovao generalni direktor Zvezdan Terzić. Zvezda se o tužbi oglasila saošpštenjem, a zatim je Terzić na konferenciji na kraju polusezone detaljnije objasnio kakva je situacija na relaciji klub - trener.

Podsjećamo, Zvezda se sa Izraelcem rastala odmah nakon poraza od Partizana u posljednjem meču jesenjeg dijela sezone, nakon neuspješne saradnje koja je potrajala tek pola godine. Crveno-beli su grupnu fazu Lige šampiona završili na četvrtom mjestu u grupi, a poraz od najvećeg rivala je značio i drugo mjesto na tabeli Superlige, sa bodom manje od tima Igora Duljaja.

Pogledajte

00:12
Zvižduci Baharu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC