• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Zvezda dala DVA MILIONA EVRA za napadača: Najskuplji u istoriji Superlige, sve je dogovoreno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je definitivno obezbijedila potpis Uroša Sremčevića.

 Uroš Sremčević prelazi u Crvenu zvezdu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je postigla dogovor sa Lučanima i do kraja ove nedjelje će ozvaničiti dolazak Uroša Sremčevića. Informaciju je potvrdio Nenad Milovanović, glavni i odgovorni u Mladosti, nakon što su pregovori trajali nedjeljama i postavljalo se pitanje da li će Zvezda uspjeti da obezbijedi potpis mladog napadača.

Prema ranijim informacijama, Uroš Sremčević će postati najskuplji fudbaler koji je iz domaće lige stigao u Crvenu zvezdu, a navodno će biti plaćen oko dva miliona evra. Prethodno je rekord držao Ljubomir Fejsa, koji je iz Hajduka iz Kule prešao u Partizan za 1,2 miliona evra, dok će Sremčević za ipak mnogo veći novac na "Marakanu", uz najvjerovatnije i procente od dalje prodaje u inostranstvo.

"Dogovor je postignut, ostali su samo još detalji da se definišu, odnosno da se pročitaju još jednom ugovori i stave potpisi. Može se reći da je Uroš Sremčević 90 odsto igrač Crvene zvezde. Kažem ovako, jer tek kad stavi potpis onda možemo da kažemo da je 100 odsto. U suštini sve je dogovoreno", potvrdio je Nenad Milovanović, sportski direktor Mladosti iz Lučana za "Sportski žurnal" i time stavio tačku na ovu "zimsku sagu".

Sremčević je rođen u Kragujevcu i inače ima samo 17 godina, a pažnju na sebe skrenuo je tokom jeseni kada je u Superligi postigao četiri gola. Između ostalog, postigao je i fantastičan pogodak na "Marakani" protiv Crvene zvezde što ga je dodatno preporučilo za transfer.

Uroš Sremčević
Izvor: YouTube/Arena sport

Prema nezvaničnim informacijama, Sremčevića je pratio i Mančester siti, a vidjećemo da li će klub iz Engleske - i to preko svoje filijale u Njujorku - na kraju ipak pazariti u Srbiji, samo u Crvenoj zvezdi.

Od ranije je poznato da je stigla ponuda za Jovana Mijatovića iz Njujorka, ali je mladi fudbaler za sada odbio... Ostaje da se vidi kako će situacija sa Sremčevićem uticati na njega, pošto je pretpostavka da je doveden da bi upravo njega zamijenio. Prethodno je Zvezdan Terzić govorio da Sremčević i Mijatović mogu da igraju i u tandemu, ali je sada već "gužva" jer su od napadača u timu još Šerif Endiaje i Žan-Filip Kraso, dok i Olajinka može da igra u špicu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC