• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beloti na pragu Fiorentine: Lukaku zacementirao mjesto u napadu, u Romi za Andreu nema mjesta

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Danas će čelnici "viole" obaviti razgovore sa agentima Andee Belotija, koji bu uskoro trebalo da pređe na pozajmicu iz Rome u Fiorentinu.

 Andrea Beloti Izvor: Shutterstock

Čelnici Fiorentine trebalo bi danas da održe sastanak sa predstavnicima napadača Rome Andree Belotija, a u planu je da se 30-godišnji fudbaler pređe u redove "viole" do kraja sezone 2023/24, i to na pozajmicu.

Prema informacijama Đanluke di Marcija, sastanak Fiorentine sa Belotijevim agentima imaće za cilj definisanje ličnih uslovia, uključujući i igračevu platu.

Sve je izvjesnije da će Fiorentina postići sporazum o ličnim uslovima znatno prije nego što se januarski prelazni rok završi za klubove u Seriji A. Sam Beloti već je pristao da se pridruži ekipi Vinćenca Italijana.

Beloti je do sada odigrao 14 utakmica u Seriji A za Romu ove sezone, uglavnom kao rezerva starteru Romeluu Lukakuu. Postigao je tri gola i zabilježio je dvije asistencije u ligi do sada.

Prošle sezone upisao je više od 30 nastupa za "vučicu", a niti jednom nije uspio da se upiše u strijelce. Novu sezonu počeo je kao starter, već u prvom kolu dao je dva gola Salernitani, a onda je dolaskom Belgijanca pao u drugi plan.

Fiorentina, koja u svom timu ima Lukasa Beltrana i Mbalu Nzolu među napadačima, ali nema pouzdanog, iskusnog strijelca u Seriji A. Tim iz Firence traži još jednog centarfora koji bi im pomogao u ostvarivanju ambicija i plasman u Ligu šampiona.

"Ljubičasti" trenutno zauzimaju šesto mjesto u Serije A poslije 21 utakmice, ali su samo dva boda udaljeni od Atalante na četvrtom mjestu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC