• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čekala se Barselona, a odvela ga Verona: Zvezda prodala talenta, potvrdio i otac!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda je odlučila da u nastavku sezone može bez Stefana Mitrovića.

 Čekala se Barselona, a odvela ga Verona: Zvezda prodala talenta, potvrdio i otac!  Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović karijeru nastavlja u italijanskoj Veroni, piše "Mozzart Sport". Mitrović će posljednjeg dana zimskog prelaznog roka potpisati za Veronu, a Zvezda će od transfera zaraditi 1.300.000 evra, odnosno slijedi joj još 20 odsto od naredne prodaje, što je znatno skromnije nego što se očekivalo kada je stigao na "Marakanu".

Mitrović (21) je oduševio Dejana Stankovića i insistirao je na njegovom dovođenju u ljeto 2022. godine za 500 hiljada evra, potom se pričalo da je Zvezda odbila ponudu od pet miliona evra za njega, da ga prati i Barselona, ali njegove partije u crveno-bijelom na kraju nisu ispratile tako ambiciozne najave. Činilo se na početku ove sezone da će ipak "eksplodirati" kod Baraka Bahara, ali i to je bilo kratkog daha, pa je Zvezda zato odlučila da ga proda već ove zime.

Transfer je na društvenim mrežama potvrdio i njegov otac uz poruku da je ponosan, a očekuje se da će Verona u toku današnjeg dana predstaviti brzonogog fudbalera sa kojim se nada da će moći do opstanka u Seriji A.


Stefan Mitrović je inače rođen u Kruševcu, ali je igračku karijeru počeo u Kanadi u kojoj je živio od ranog detinjstva. Tokom 2019. godine je zapao za oko Radničkom iz Niša i nije dugo trebalo da "odskoči" u Superligi gdje je na 61 nastupu upisao 13 golova i četiri asistencije. U dresu Zvezde, nije ponovio te partije, pa je zbog žestoke konkurencije na lijevom boku nastupio 56 puta i zabilježio devet golova.

Ove sezone je kod Baraka Bahara prvo igrao kao lijevi ving-bek, međutim poslije meča sa Mančester sitijem je počeo da "pada" i sve je manje dobijao šansu, iako ga je trener isprobavao i na drugim pozicijama - poput desnog beka. Možda je i to uticalo da se ne razvije do kraja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC