• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović i Blagaić sumirali duel Borca sa Dinamom: Čvrsto od početka, bilo je i nervoze - odigrali smo veoma dobro!

Autor Dragan Šutvić

Trener i prvotimac Borca odjavili su meč sa Dinamom iz Mahačkale.

 Vinko Marinović i Jakov Blagaić izjave poslije utakmice Borac Dinamo Mahačkala  Izvor: FK Borac

Poslije tri poraza, fudbaleri Borca su u četvrtoj utakmici na pripremama u Antaliji remizirali (1:1) sa Dinamom iz Mahačkale, prvoplasiranim timom ruske Prve lige (drugoligaški rang).

Do vođstva je u 31. minutu stigao tim iz Dagestana, pogotkom Zalihmana Jusupova iz ponovljenog jedanaesterca nakon što kod odbrane prvog golman Borca Marko Milošević nije bar jednom nogom bio na gol-liniji, kako je propisano.

U samom finišu prvog dijela, nakon asistencije Envera Kulašina, mrežu iza leđa Evgenija Goševa pogodio je Alen Jurilj, za konačnih 1:1, a bio je to prvi pogodak za Banjalučane u turskom ljetovalištu.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu i zadovoljan sam našim izdanjem. Bilo je čvrsto od početka do kraja, bilo je i malo nervoze, ali sve u svemu jedna jako dobra provjera. Igrači su, sa jučerašnjom utakmicom, odigrali po devedeset minuta i to je veoma bitno. Postigli smo gol, stvarali smo šanse i smatram da idemo u željenom pravcu. Naravno, ima još nekih stvari koje treba da popravimo i ostaje nam da radimo na tome. Najvažnije je da smo na dobrom putu i da sve ono što je planirano sprovodimo u djelo", odjavio je meč sa Rusima trener Vinko Marinović.

"Za dva dana smo odigrali dvije utakmice sa veoma kvalitetnim protivnicima. Danas smo odigrali veoma dobro, pružili smo kvalitetno izdanje i dinamički, i energetskom potrošnjom. Smatram da smo bili puno kvalitetniji od protivnika. Ostaje žal za nekim neiskorišćenim prilikama, ali radićemo na tome da te promašaje 'naplatimo' u prvenstvu", istakao je prvotimac Jakov Blagaić.

Prije povratka u Banjaluku, Borac će u Antaliji odigrati još dvije kontrolne utakmice. Obje su zakazane za 5. februar, a rivali su TS Podbreskidzje i Krumovgrad.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kad ćemo igrati grupnu fazu u Evropi?

Gdje su pojačanja koja prave razliku?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC