• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanju Radonjića prozivaju u bivšem klubu: "Žao mi je što ovo govorim, ali tako je"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler se rastao sa Torinom i nije lijepo ispraćen u novi lkub.

 Direktor Torina proziva Nemanju Radonjića Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Direktor Torina Davide Vanjati optužio je srpskog fudbalera Nemanju Radonjića da je pokazao "manjak profesionalizma". Nakon što je krilni napadač potpisao za Majorku, u Italiji su za njim ostale tvrdnje da je bilo tenzije "iza scene" dok se dogovarao taj transfer.

"Bilo je onih koji više nisu pokazali pravi entuzijazam da ostanu u Torinu i koji su pokazali manjak profesionalizma. Žao mi je što to govorim, ali takva je bila situacija. Ispravno je samo zadržati one koji su htjeli da dođu u naš trening centar svakog jutra i koji hoće da svakog dana napreduju", rekao je Italijan za "Skaj sports Italija".

Nemanja Radonjić (27) otišao je na pozajmicu u Majorku i postao saigrač srpskog golmana Predraga Rajkovića. Ukoliko zadovolji klub sa španskog ostrva, od ljeta bi mogao da ostane za stalno, a Majorka bi za to morala da plati tri miliona evra. Sudeći prema riječima iz Torina, sigurno je da je Radonjić definitivno završio sa "bikovima", među kojima je bio od jula 2022. Tada je došao iz Olimpik Marseja na pozajmicu, a onda je ostao uz plaćeno obeštećenje od 1,7 miliona evra.

U dresu Torina Radonjić je odigrao 41 meč i dao sedam golova, uz četiri asistencije. I posmatrajući brojeve, njegova epizoda u Italiji bila je uspješnija od one u Olimpik Marseju (63 utakmice, osam golova), u koji je otišao iz Crvene zvezde u ljeto 2018. Na sjeveru Italije Radonjić je sarađivao sa trenerom Ivanom Jurićem, sa kojim je imao i razmirice, ali je hrvatski stručnjak ipak uspijevao da u određenim fazama dobije najbolje što Radonjić može. Ipak, sada su sve strane procijenile da je došlo vrijeme za kraj, a u klubu su ipak procijenili da taj rastanak ne ostane tih. Pogledajte svađu Radonjića i Jurića na utakmici: 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC