• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić privatnim avionom u novi klub: Hrvat ga otpisao, a sad ga u Španiji čeka srpska kolonija

Nemanja Radonjić stiže u Majorku koja ga je najozbiljnije pratila ove zime i na kraju pobijedila u trci za njegov potpis.

 Nemanja Radonjić ide u Majorku Izvor: Twitter/ToroGoal/Screenshot

Nemanja Radonjić će i definitivno karijeru nastaviti u Španiji. Prethodnih dana se činilo da će Olimpijakos uspjeti da "pokvari" planove Majorci, međutim na kraju će dan pred kraj zimskog prelaznog roka obući opremu poznatog španskog prvoligaša. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Radonjića kraj privatnog aviona koji je Majorka iznajmila kako bi fudbaler što prije potpisao za njih, čime je završena i ova saga. 

Na taj način, Radonjić će se priključiti Predragu Rajkoviću i Matiji Nastasiću u Majorci, pa će ovaj "trio" pokušati da im obezbijedi opstanak u La Ligi. Trenutno su na 15. mjestu i nalaze se u vrlo teškoj situaciji jer su dobili samo jednu od pet posljednjih utakmica, a vidjećemo kako će im Radonjić pomoći ka ostvarenju ovog cilja.

Iako je Torino insistirao na tome da proda Radonjića, na kraju je dogovoreno da u Majorku ode na pozajmicu sa pravom otkupa za dva do tri miliona evra, o čemu ćemo više definitivno znati na ljeto - ako srpski fudbaler ostavi dobar utisak u Španiji.

Podsjetimo, Radonjića su "precrtali" u Torinu i tako je ove sezone odigrao samo 11 utakmica i na njima je postigao tri gola. Prethodno je igrao za Partizan, Akademiju Hadži, Empoli, Romu, Čukarički, Crvenu zvezdu, Marsej, Hertu, Benfiku i Torino. Odlaskom u Španiju preostaje mu još samo nastup u Engleskoj da bi "kompletirao" svih pet najjačih liga u karijeri, a i dalje je vrlo mlad jer ima tek 27 godina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC