• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobila znak da krene po Radonjića! Hrvat ga "precrtao", direktor ga nudi, da li je vrijeme za povratak?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda dobila signal da je Nemanja Radonjić na prodaju.

 Crvena zvezda dobila signal da je Nemanja Radonjić na prodaju Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvenoj zvezdi će u zimskom prelaznom roku možda biti neophodno desno krilo zbog potencijalnog odlaska Osmana Bukarija, a njegova zamjena je možda već "poslala signal" rukovodstvu na nedavnoj utakmici Evrolige protiv Partizana. Nemanja Radonjić je kao i mnogo puta do sada slobodno vrijeme iskoristio da dođe u Beograd i pogleda meč košarkaša crveno-bijelih, a situacija u kojoj se našao u Italiji možda ga "natjera" da to bude još češće.

Radonjić je već neko vrijeme u "milosti i nemilosti" trenera Ivana Jurića, a prema informacijama iz Italije za njega je najviše "zagrizla" Monca. Ako na njega može da krene i tim iz donjeg dijela tabele u Italiji, to je znak i navijačima Crvene zvezde da se nadaju da nije nemoguće da se vrati Radonjić.

Sportski direktor Davide Vanjati iz Torina je sve do sada bio "zakopčan" bio po pitanju odlaska Radonjića. Viđali smo već da se u njegovim izjavama vidi da se ne slaže sa odlukom Jurića, smatra da i te kako Radonjić može da pomogne Torinu, ali sada priznaje da ako dođe prava ponuda - pustiće ga:

"Dobro je radio kod nas i znamo da ga prate drugi klubovi. Ako stigne ponuda koja svima odgovara, zajedno ćemo je procijeniti i donijeti odluku", poručuje Vanjati.

Izvor: Massimo Paolone/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZNA VLADAN!

"Nemanja je jako dobro dijete, pogrešna slika je napravljena o njemu. Nije imao karijeru kako je trebalo, ali nije bilo dosta stvari ni do njega. Platio je cijenu preranog odlaska u inostranstvo. Ima još mnogo prostora za napredak, dosta je dao Crvenoj zvezdi i ona njemu. Imamo u njemu igrača za reprezentaciju u budućnosti. Sve će zavisti od Nemanje", pričao je Vladan Milojević o Radonjiću.

Radonjić (27) je nezadovoljan minutažom u Torinu ove sezone je je odigrao samo 373 minuta u Seriji A, a opet je uspio da postigne tri gola. Kada je tražio veću minutažu od Jurića, ušli su u sukob, tako da je od oktobra odigrao svega pola sata fudbala i trenutno je van terena zbog sitnije povrede.

"Prošle sezone odigrao je najveći broj utakmica otkako igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Često nije u stanju dobro da trenira, što je neprihvatljivo za fudbal ovog nivoa. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on uništava svoju karijeru. Trebalo je da slijedi primjer Nikole Vlašića, koji je rastao u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može to da razumije...", poručio je tada Jurić svom fudbaleru.

Podsjetimo, on je karijeru je počeo u Partizanu, pa je preko Akademije Hadži stigao do Rome, Empolija, a onda i Čukaričkog. Uspon je krenuo u dresu Crvene zvezde 2017. godine, pa je za godinu dana volšebno uvećao svoju vrijednost na 12 miliona evra odlaskom u Marsej. Selio se na pozajmice u Hertu, Benfiku i Torino, a "bikovi" su ga potom otkupili.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC