• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin "puno pio i nije spavao", a sad rešeta u Seriji A!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Hrvatski trener Ivan Jurić je izgleda našao "žicu" Nemanji Radonjiću i ove sezone krilni fudbaler igra sjajno u Seriji A.

 Radonjić puno pio i izlazio dok je bio u Romi Izvor: MN PRESS

Nemanja Radonjić blista u Italiji ove sezone! Jako talentovani, ali često i problematični krilni igrač je dugo lutao u karijeri, a i u Torinu gdje sada igra je bilo problema. Svađao se i sukobljavao sa trenerom Ivanom Jurićem, ali izgleda da je sve kliknulo na početku ove sezone. U prva četiri kola Serije A Radonjić je dao tri gola, a u prethodnom kolu u meču sa Salernitanom je postigao tri pogotka, ali mu je jedan poništen zbog minimalnog ofsajda. 

Nije ovo Radonjiću prvi odlazak u Italiju pošto je sada 27-godišnji fudbaler kao 18-godišnjak otišao u Romu. Tada nije uspio da se probije, a sada se o svemu oglasio Valter Sabatini. Čovjek koji ga je doveo u Romu sada je odao priznanje hrvatskom treneru na klupi "bikova" Ivanu Juriću!

"Doveo sam ga kao dijete jer sam znao da ima kvalitet za Romu. Platili smo ga 3.000.000 evra, a prodan je Marseju za 12.000.000 bez odigranog minuta u Rominom dresu. Jako žalim zbog toga. Kada sam odlazio iz kluba, Radonjić je vodio jako problematičan život. Puno je pio i najčešće nije spavao u trening-kampu Rome, a tamo je živio", rekao je Sabatini.

Zapravo je Radonjić karijeru oživio u Srbiji gdje je prvo zaigrao za sastav Čukaričkog, a onda se vratio na velika vrata u Crvenoj zvezdi. Sabatini i pored toga smatra da je Ivan Jurić najzaslužniji za partije veziste sa početka sezone. 

"Poslao sam Juriću poruku da mu čestitam na izuzetnom poslu koji je odradio s Radonjićem. Da biste Radonjića integrisali u ekipu i napravili odnos s njim, treba vam čvrst trener. On je bizaran i jako specifičan momak. Jurić je napravio ogroman posao s aspekta psihologije i discipline", završio je on. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC