• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Varan i Ronaldo ponovo u istom klubu? Arapi spremili mega-ugovor za Francuza!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuski reprezentativac mogao bi da napusti Mančester junajted i karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

 Kristijano Ronaldo i Rafael Varan Izvor: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Rafael Varan i Kristijano Ronaldo ponovo u istom klubu? Kako pišu britanski mediji, to bi lako moglo da se desi s obzirom na to da Al-Nasr pokušava da iskoristi želju Francuza da napusti Mančester junajted i ponovo ga "upari" sa Ronaldom.

Francuski reprezentativac "razočaran" je u Mančester junajtedu i ne planira da produži ugovor koji mu ističe predstojećeg ljeta. Saudijski tim Al-Nasr želi da bude prvi na redu kada Varan završi misiju na "Old trafordu" i spreman je da ponudi šokantnih 50 miliona funti (62,7 miliona dolara) godišnje kako bi ga privukao na Bliski Istok.

Ako Varan odluči da ode u Saudijsku Arabiju, ponovo će zaigrati sa Ronaldom. Dvojac je bio saigrač u Real Madridu pet godina i osvojio je četiri titule u Ligi šampiona, prije nego što su se ponovo sastali u Junajtedu, tokom Ronaldovog drugog boravka među "đavolima". Portugalski fudbaler potom je napustio klub krajem 2022. nakon što je javno omalovažavao Junajted. Od tada se dobro snašao u arapskom fudbalu, nakon čega je niz drugih zvijezda iz Premijer lige ostvarilo unosne transfere u ovu fudbalski egzotičnu zemlju.

Nekadašnji klupski rivali Sadio Mane i Ajmerik Laport takođe igraju za tim sa sjedištem u Rijadu, dok je bivši saigrač iz Junajteda Aleks Teles prešao prošlog ljeta, tako da bi Varan u novom klubu imao zanimljivo društvo koje poznaje iz Evrope.

Prema izvještaju iz Velike Britanije, tridesetogodišnji fudbaler je frustriran zbog nedostatka minutaže ove sezone, dok su frustracije prema Eriku Ten Hagu već odavno poznate. Međutim, Varan bi mogao da se odmah pojavi na terenu, ukoliko bude u potpunosti spreman, nakon vijesti o nedavnoj povredi koljena Lisandra Martineza.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC