• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je bolno - brutalan start nad Mbapeom! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji igrač PSŽ-a Kilijan Mbape doživio veoma neugodan udarac na meču Kupa Francuske.

 Brutalan start nad Kilijanom Mbapeom Izvor: Twitter/FOXDeportes/printscreen

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Brest (3:1) u Kupu Francuske, a meč u Parizu obilježio je i nevjerovatno surov start nad najboljim igračem u čitavoj državi. Brzonogi Kilijan Mbape bio je žrtva neopreznog defanzivca gostiju Lilijana Brasijea, koji je imao samo jedan način da zaustavi opasan napad.

Djelovalo je da je Kilijan Mbape već izbegao defanzivca, ali je u tom trenutku Brasije veoma oštro startovao, na način na koji se lako povređuju faulirani igrači. Mbape je ostao da leži, a sudija pritrčao igraču Bresta i odmah mu pokazao drugi žuti karton zbog ovako nesmotrenog poteza. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Ovakvi prekršaji obično dovode do preloma, ali na sreću je Kilijan Mbape izbjegao takvu povredu. On je nakon ukazane pomoći mogao da nastavi meč. Iako se incident dogodio u 70. minutu susreta, trener PSŽ-a Luis Enrike odlučio je da ne zamijeni svog najboljeg igrača, pa je tako Kilijan proveo na terenu čitav meč na kojem je bio strijelac prvog gola, još u 34. minutu meča.

PSŽ nije imao većih problema da stigne do pobjede jer je pored prednosti iz prvog dijela meča imao i igrača više od sredine drugog dijela, pa je očekivano izborio plasman u četvrtfinale Kupa Francuske. I u ovom takmičenju, kao i u prvenstvu, Parižani su najveći favoriti za osvajanje trofeja. Naravno, PSŽ "mjerka" titulu i u Ligi šampiona, pa da Kilijan Mbape može mirne duše da se pakuje za Madrid.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC