• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape odlazi u Real!? "Kraljevski klub" ovo nikad nije uradio od kada postoji

Izreka kaže, ako zatvorite vrata pred Real Madridom, neće vam drugi put pozvoniti. To će se izgleda promijeniti u slučaju Kilijana Mbapea...

 Mbape ide u Real Madrid Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI

Francuski fudbaler Kilijan Mbape od 1. januara može da pregovara sa potencijalno novim poslodavcem jer mu na kraju sezone ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a prema navodima "Dejli Mejla" - pregovori su završeni. Ako je vjerovati engleskom tabloidu, Mbape je izabrao da potpiše za Real Madrid, pa će od ljeta biti njihov fudbaler.

Informaciju naravno treba uzeti u obzir pošto su u istom danu pojedini mediji u Francuskoj objavili da će Mbape odbiti Real Madrid i karijeru nastaviti u Engleskoj (ne navodi se u kom klubu), ali i iz još jednog razloga. Dobro znamo da je Mbape "prevrtljiv" koliko je i opasan fudbaler, pa je tako već jednom dao riječ Real Madridu prije 18 mjeseci, samo da bi na kraju ostao u Pari Sen Žermenu za (tada) najveći ugovor u istoriji fudbala.

Za sada, Mbape se nije oglašavao na ovu temu, nismo čuli ni reakcije iz Pariza ili Madrida, ali je to vjerovatno sve posljedica toga što je informacija objavljena u ponoć. Kada odjekne svim medijima, nema sumnje da će biti potrebno da čujemo šta je istina od fudbalera, predsjednika klubova, direktora...

Inače, Kilijan Mbape je fudbaler Pari Sen Žermena od 2017. godine kada je prvo stigao na pozajmicu iz Monaka, da bi ljeto kasnije bio otkupljen za 180 miliona evra. Od tada je postigao 237 golova i asistirao za još 101 u dresu "svetaca", dok bi sada mogao da ode bez obeštećenja u Real Madrid koji ga već godinama "pikira", a nije nikakva tajna i da je Mbape više puta rekao da mu je sad da obuče "kraljevsko bijelo".

Čak i to što je "ispalio" Real Madrid kada je sve bilo dogovoreno, Florentino Perez bi mogao da "proguta" samo kako bi jednog od najboljih fudbalera svijeta doveo u klub.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Samo Siti ili Njukasl, on od arapskih dolara nema izlaz,makar u Evropi, a ovo ostalo su priče za čitaoce

Jaaa

Odličan fudbaler, odvratan lik i degutantna priča

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC