• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Centarfor Borca Jovo Lukić se vratio u staru formu: Ne razmišljam previše o golovima, to sve prirodno dođe (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac pobjedom nad Zvijezdom 09 osigurao je plasman u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

 7.jpg Izvor: Slaven Petković - Mondo

Banjalučani su u prvoj utakmici proljećnog dijela sezone na Gradskom stadionu slavili rutinsku pobjedu protiv ekipe iz etno-sela Stanišići pogocima Jove Lukića i Alena Jurilja u prvom poluvremenu - 2:0 (2:0).

Hrvatski internacionalac je gol proslavio sa kapitenom Aleksandrom Subićem u "brazilskom" stilu zbog nedavnog rođenja ćerke, dok je Lukić u izjavi za MONDO apostrofirao važnost ekipnog trijumfa i plasmana među osam najboljih u najmasovnijem takmičenju.

"Uvijek je najteža prva takmičarska utakmica i naravno da je lijepo postići pogodak, ali najvažnije je da smo odigrali dobru utakmicu i prošli dalje u Kupu BiH", rekao je centarfor crveno-plavih.

Njegove partije u jesenjem dijelu Premijer lige BiH, ali i na otvaranju proljećne polusezone, podsjetile su na period u drugoj polovini 2020. godine, kada je na 17 utakmica postigao osam golova, pa zbog povrede ramena završio sezonu.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

"Drago mi je da sam se vratio u formu koju sam imao prije svih povreda koje su se desile. Ali opet kažem najvažniji je kolektivni cilj i ispunjavanje istog, a iz toga dolaze dobra statistika i za pojedince".

Poslije meča u Kupu BiH, Borac će i na otvaranju proljećnog dijela prvenstva biti domaćin ekipi Tuzle sitija, koja je pružila dobru partiju u Mostaru, uspjela da nadoknadi dva gola, ali ipak poklekla protiv Veleža (3:2).

"Okrećemo se utakmici koja slijedi za vikend sa Tuzla sitijem. O golovima ne razmišljam previše, to sve prirodno dođe, ali naravno uvijek se daje maksimum za to. Dobro ćemo se pripremiti i nadamo se novoj pobjedi", istakao je prvi strijelac banjalučkog tima sa šest golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

JoviBL

Razmisljaj Jovo, razmisljaj.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC