• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako postoji fudbalski "Federer", onda je to on! Ne oznoji se, ne isprlja se, može kući bez tuširanja

Čuveni as biranim riječima govori o asu Real Madrida

 Rikelme o Krosu Izvor: Nick Potts / PA Images / Profimedia

Legendarni argentinac Huan Roman Rikelme, ikona Viljareala i nesuđena zvijezda Barselone, javno je odao priznanje veteranu Real Madrida, Nijemcu Toniju Krosu.

"Kros je nešto najbliže onome što je u tenisu Rodžer Federer. Obojica mogu da odigraju meč i da odu kući bez tuširanja. On se ne baca po terenu, ne prlja se, ne znoji se... Nevjerovatna je to stvar", rekao je Rikelme.

Toni Kros (34) igra u Real Madridu od 2014. godine i jedan je od najuspješnijih evropskih fudbalera u istoriji, jer je osvojio čak pet titula Lige šampiona, od čega jednu sa Bajernom, a potom četiri sa "kraljevskim klubom". U Madridu je i tri puta osvajao Primeru, četiri puta podizao trofej Superkupa Španije, pet puta bio klupski prvak svijeta sa Realom, jednom sa Bajernom... Naravno, uz sve to bio je i šampion svijeta sa reprezentacijom Njemačke 2014. godine.

Dok i dalje igra na visokom nivou, realnost je da će Krosova era u dogledno vrijeme biti završena u veznom redu Madriđana, kao što i Luka Modrić (38) ove sezone nastupa i kao rezerva. Sa druge strane, u Realu je već počelo doba nove zvijezde u usponu, Džuda Belingejma i Rikelme je to takođe primijetio. Takođe, govorio je i o Realovim asovima iz sjene.

"Belingejm je veoma dobar, to igrači fantastičnog nivoa fudbala. Tu su i igrači poput Danija Karvahala, kojima mnogi javno ne odaju priznanje, a zaslužuju ga. Karvahal biće među najvećim desnim bekovima u istoriji Real Madrida. Jedinstven je igrač, ali mu ne odaju priznanje koliko zaslužuje", rekao je Rikelme.

Huan Roman Rikelme (45) završio je karijeru kao ikona Boke Juniors 2014, nakon što je proveo čak sedam godina na "Bombonjeri", gdje je devedesetih i počeo kao profesionalac. Sada je predsjednik Boke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC