• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Navijači, dođite da nas zaštitite!" Duljaj poručio: Naoružani smo za neprijatna iznenađenja!

Autor Dragan Šutvić

Igor Duljaj je naglasio da je podrška navijača neophodna, ali i da je Partizan završio ovaj prelazni rok.

 Partizan IMT najava Igor Duljaj  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan u narednom meču igra sa IMT-om na svom terenu nakon što je na otvaranju proljećnog dijela sezone pobijedio Javor 1:0. Trener crno-bijelih Igor Duljaj osvrnuo se na ovaj meč, ali je odvojio vrijeme i da se izvini arbitru prve utakmice zbog riječi koje mu je uputio nakon meča.

Takođe se osvrnuo na prelazni rok koji još uvek traje. Izgleda da je posao što se tiče tima iz Humske gotov i prema najavama trenera crno-beli su dovođenjem Bojana Kovačevića kompletirali igrački kadar.

"Mi se više fokusiramo na naš tim, na našem igrače i izuzetno je važno kako će oni izgledati. Vidjeli ste da smo uspješno zatvorili ovaj prelazni rok tako da će proces upoznavanja sa igračima koji su došli biti kraći u odnosu na period prošle sezone. Očekujem izuzetno tešku utakmicu, a moramo da imamo u vidu da imamo dosta igrača koji imaju probleme sa žutim kartonima i to je jedan veliki pritisak i veliki rizik. Zato smo i doveli igrače da budemo sportski naoružani za neprijatna iznenađenja koja nas očekuju kao što su povrede, žuti i crveni kartoni. Antić je pod suspenzijom, Natho neće igrati takođe, Taki Nikolić takođe, Kanute pet kartona... To je jedan od razloga što sam tražio pojačanja da u nekom datom trenutku kada igramo bez njih imamo adekvatna pojačanja, adekvatne zamjene", počeo je Igor Duljaj. 

Naglasio je da njegova ekipa nije imala dovoljno pripremnih utakmica u prethodnom periodu, ali je naglasio i da je timu potrebna podrška navijača. Kako kaže, da bi ih zaštitili od nekih neželjenih stvari koje mogu da se dogode. 

"Zadovoljan sam bez obzira što smo imali samo tri utakmice na Kipru što je izuzetno malo. Imamo sve preduslove da pokažemo dobar fudbal i svi se radujemo tome. Igrači Partizana ne traže lakši put do uspjeha, mi tražimo ispravan put. A to je da se časno i pošteno borimo protiv svakog sportskog rivala gdje želimo da pokažemo sve ono što smo radili na pripremama. Znam da su praznici i da mnogi navijači nisu u Beogradu, ali želim da znaju da nam je njihova podrška potrebna. Da ponovo budu jedan vjetar u leđa, da ponovo budu štit od neželjenih stvari koje mogu da se dogode. Ja ponovo apostrofiram za igrače Partizana tako i za mene je izuzetno važna sportska priča, Samo sportska priča, ništa drugo nas ne interesuje", završio je Duljaj. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC