• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković potpisao za Partizan i ne dolazi sam: Transferi u Humskoj pred kraj prelaznog roka

Crno-bijeli veoma aktivni dok se bliži kraj prelaznog roka.

 Aleksa Janković potpisao za Partizan Izvor: Instagram/partizanbelgrade

FK Partizan zvanično je ušao u nastavak sezone sa novim igračem - Aleksom Jankovićem (23) koji igra na poziciji desnog krila i došao je iz Čukaričkog. On je prošao sve kategorije crno-bijelih, 2019. je bio dio seniorskog tima, a potom je preko Voždovca stigao u Čukaričkog, iz kojeg sada dolazi nazad u matični klub i potpisao je ugovor na godinu i po. Uz njega, očekuje se da u srijedu za crno-bijele potpiše i talentovani mladi štoper Čukaričkog, Bojan Kovačević (19).

Janković je rođen u Požarevcu 12. aprila 2000. godine, u prvi tim crno-bijelih išao je sa 19 godina, ali je pravu šansu zaradio dokazivanjem u Čuki. "Vraćam se kući i to je nešto najljepše što mogu da kažem! Prošao sam sve selekcije, znam kako Partizan diše, šta se traži od mene i spreman sam da dam svoj doprinos. Partizan ima sjajan tim, mnogo je toga ispred nas i mislim da smo na pravom putu!", rekao je on za klupski sajt.

Na pitanje da li je pratio Partizan, odgovara kao iz topa. "Naravno! Naše profesionalne obaveze su jedno, ali emocije su nešto sasvim drugo. Moji drugovi su u Partizanu, tu sam odrastao. Partizan je Partizan i njega svi prate, a mi ga i volimo!", zaključio je Janković i dodao: "Zahvaljujem se posebno šefu stručnog štaba - Igoru Duljaju i upravi kluba na ukazanoj prilici."

Prvu šansu za debi u crno-bijelom Janković će imati u subotu od 16.15 u utakmici protiv IMT-a u Humskoj. Tog dana je i kraj prelaznog roka u Srbiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC