• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćavi "pecnuo" Levandovskog - "Sad daješ golove, kad sam dao otkaz!"

Autor Dragan Šutvić

Nešto je čudno u odnosu Ćavija i Levandovskog, što se potvrdilo i poslije meča sa Napolijem.

 Ćavi o Levandovskom  Izvor: JOHN THYS / AFP / Profimedia

Zbog slabijih rezultata tokom ove sezone, ujedno i zbog velikog "pritiska" koji je osjećao, Ćavi Ernandez odlučio je da na kraju sezone ode iz Barselone. Još prije nekoliko nedjelja obavijestio je Đoana Laportu i njegove saradnike da mogu da traže novog trenera, dok uprkos svemu hoće da izvuče maksimum iz ekipe i kada je već izgubljena titula u Španiji, pokušaju da naprave iskorak u Ligi šampiona.

Prethodne večeri u "derbiju Dijega Maradone", remizirali su protiv Napolija 1:1, a ponovo se u strijelce upisao Robert Levandovski koga je šef Ćavi "pecnuo" zbog gola na jugu Italije. Odnosno, imao je interesantno zapažanje da je Levandovski potpuno proigrao od kada je Ćavi najavio da odlazi iz kluba...

"Dominirali smo i zaslužili smo da pobijedimo danas. Od moje najave da odlazim, Levandovski je napravio veliki korak unaprijed... Postigao je mnogo važnih golova u posljednjih nekoliko utakmica", poručio je Ćavi na konferenciji za medije u Napulju.

Ćavi je inače 27. januara, nakon poraza od Viljareala, poručio da ide iz Barselone, a od tada je Levandovski pogađao protiv Alavesa, Granade i Napolija, odnosno dva gola je dao za pobjedu protiv Selte. Pre ovih pet golova, Poljak je postigao 13 golova na 30 utakmica u svim takmičenjima.

Podsjetimo, sve glasnije se priča da bi u Barselonu od ljeta mogao da dođe Hansi Flik kod koga je Levandovski igrao najbolji fudbal u karijeri u Bajernu, zajedno su osvojili i Ligu šampiona, pa možda zato ne čudi promjena raspoloženja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC