• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević oprezan, otkrio ko sigurno ne igra: Sa njim nećemo da rizikujemo!

Autor Dragan Šutvić

Vladan Milojević oglasio se pred meč sa Čukaričkim.

 Crvena zvezda Čukarički najava Vladan Milojević  Izvor: Zvezda TV/Printscreen

Crvena zvezda nastavlja borbu za šampionsku titulu sa Partizanom. Naredni meč igra na Marakani u 22. kolu Superlige protiv Čukaričkog (subota, 16 časova). Sa velikom dozom opreza crveno-bijeli ulaze u naredni meč, o tome je pričao i Vladan Milojević.

Šef struke ima samo riječi hvale na račun rivala.

"Utakmica koja je odigrana u prvom dijelu sezone je u potpunosti drugačija od one koja je pred nama. Očekujem drugačiji pristup. Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače. Očekuje nas teška utakmica", počeo je Milojević.

Jedno od pitanja bilo je i da li će se Žan-Filip Kraso naći među 11 igrača koji će početi meč, pošto se vratio sa Afričkog kupa nacija.

"Nikada nisam govorio o startnoj postavi. Imamo još jedan trening. Kraso nam se nedavno pridružio i dobro trenira. Sigurno da je dosta odsustvovao, igrao je na Afričkom kupu nacija, te je u takmičarskom ritmu. Igralo se bez mnogo treninga. Procijenićemo da li će nastupiti na narednom duelu. "

Govorio je o zdravstvenom biltenu i potvrdio da Aleksandar Katai neće igrati.

"Stamenić se vraća, Katai će preskočiti ovaj meč, na ostale mogu da računam. Očekujem i brz povratak Kataija, ne želimo da ubrzavamo proces. Hoćemo da izbjegnemo situaciju u kojoj bi počeo da trenira, pa da se ponovo nešto desi. Medicinski tim brine o tom dijelu i dok ne dobije 'zeleno svjetlo' neće biti rizika."

Potvrdio je da računa na sve mlade igrače.

"Nema tu prvih opcija. Iza nas su dvije različite utakmice, a meč protiv Čukaričkog će takođe biti duel za sebe, koji pripremamo na drugačiji način u odnosu na utakmice koje smo odigrali. Razmišljamo samo o narednom duelu, tako da ćemo vidjeti kroz analize ko će početi meč. Tražim najboljih 11 igrača sa kojima mogu da postignem željeni rezultat."

Za Čukarički igra sin Vladana Milojevića protiv kog šef struke Zvezde nema poraz.

"U početku mi je bilo neobično kada se moje dijete nalazilo preko puta terena. Nemanja je zreo fudbaler, izrastao je u dobrog igrača. Nadam se da ćemo zadržati tu tradiciju. Moramo da obratimo pažnju na njega, kao što gleda on, tako i ja, svako razmišlja o svojoj ekipi", zaključio je Vladan Milojević.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC