• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peđa Mijatović kritikovao Vinisijusa Žuniora: Prestani da vrištiš i saberi se!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I legendarni fudbaler podigao glas.

 Predrag Mijatović kritikovao Vinisijusa Zuniora Izvor: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

"U Real Madridu bukti građanski rat", naslov je katalonskog "Mundo Deportiva" o skandaloznom potezu neobuzdanog asa Vinisijusa Žuniora. Brazilski napadač udario je protivnika iz RB Lajpciga i provukao se bez isključenja, ali se dan kasnije i pojedine legende kluba, poput Predraga Peđe Mijatovića, javljaju i osuđuju napadača.

"Dres Real Madrida ne može da podnese ovakvu vrstu ponašanja. Na taj način neće biti veliki igrač", rekao je Mijatović. Crnogorski as, strelac gola za osvajanje titule Lige šampiona 1998. godine u Amsterdamu, rekao je da mu se ne sviđa Brazilčev stav. "Možda to može da uradi u dresu drugog tima. Savjetujem ga da nađe način da se smiri ili neće postati veliki igrač", kazao je Mijat.

Bivši napadač i sportski direktor Reala ne dovodi u pitanje Vinisijusov igrački kvalitet. "On je igrač koji pravi razliku i zaslužuje potpuno poštovanje. Igrač je. Ali svi će vam reći da mora da promijeni ponašanje. Vrišti na protivnike i na svoje saigrače. Moraju da ga tješe kao da je dijete. Mora mnogo da promijeni, da napravi radikalnu promjenu. U suprotnom će sve u čemu je dobar u fudbalu otići u suprotnom smjeru", kazao je Mijat u razgovoru za jedan radio.

Izvor: Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

"Niko ne razumije njegovo ponašanje, iznenađuje me to sa ljudske strane. Da se ova situacija dogodila Realu, svi bismo napali UEFA i govorili razne stvari. Moramo da budemo objektivni. Taj Vinisijusov potez je posljedica frustracije i ne znam da li je trebalo da bude izveden sa terena, jer je mogao da ostavi tim sa desetoricom", dodao je Mijatović.

Vinisijus (23) je bez ikakve dileme već sada jedan od najboljih napadača na svijetu, strelac niza važnih golova za "kraljevski klub", ali njegovo ponašanje postalo je problem za čitav klub - i to sada veoma očigledan.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:54
Predrag Mijatović o reprezentacijama iz regiona
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC