• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Duljaj pred vječiti derbi: "Prvo da pomenem Crvenu zvezdu i Vojvodinu"

Igor Duljaj je poslao sjajnu poruku pred novi vječiti derbi.

 Igor Duljaj izjave pred vječiti derbi Izvor: Youtube/ FK Partizan Beograd/Printscreen

"Prvo da poželim našim damama srećan osmi mart, hvala vam za vašu snagu, ljubav i doprinos svijetu", rekao je Igor Duljaj na startu konferencije za medije povodom novog vječitog derbija koji je na programu u subotu od 17 časova. A onda je oduševio javnost! 

Nekadašnji beskompromisni defanzivni vezista, a sada prvi čovjek struke tima iz Humske poslao je sjajnu poruku. Istakao je da sada stasavaju nove generacije partizanovaca i zvezdaša i da se svi koji su dio najveće utakmice srpskog fudbala moraju da se pokažu u najljepšem i najboljem svjetlu. Čestitao je Igor Duljaj rođendane, kako Crvenoj zvezdi, tako i drugom rivalu Vojvodini. 

"Prvo moram nešto da kažem zbog medijske tišine koja je vladala ovih dana nisam mogao da čestitam SD Crvena zvezda 79. rođendan, kao i 110. rođendan fudbalskom klubu Vojvodina. To je ono što bi trebalo da se radi umjesto da se pišu saopštenja. Želim im sve najbolje, da budu bolji i da natjeraju nas da budemo bolji. Derbi nije presudna utakmica, kao i svaka donosi tri boda. Specifična je sama po sebi, u gradu je interesovanje za ovu utakmicu, ali ne vjerujem da je presudna", rekao je Duljaj.

U nastavku obraćanja je istakao da je prošli put pred utakmicu sa Crvenom zvezdom iz oba tabora bilo zapaljivih izjava, što sada nije slučaj. Takođe je apelovao i na sportsko ponašanje, prije svega zbog najmlađih koji će biti na tribinama. 

"Osjećam na ulicama Beograda da se traži karta više, stižu pozivi i od navijača Crvene zvezde i od navijača Partizana. Nemoguće je svima podijeliti karte. Ljudi su željni dobrog fudbala. Vjerujem da će svi akteri pokazati to. Želio bih da poručim navijačima Zvezde i Partizana da čuvaju jedni druge, jer će na tribinama biti naše komšije, rođaci, prijatelji, djeca... Mnogo porodica sa djecom biće na tribinama. Nek bude prava sportska priča", zaključio je Igor Duljaj

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC