• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan prvi, ali Duljaj se nasmijao zbog nečeg drugog: "Meni je to jedna velika pobjeda"

Trener Partizana govorio o pobjedi svog tima, ali i o košarkašima crno-bijelih.

 Duljaj izjave nakon pobjede nad Železničarom Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Fudbaleri Partizana savladali su Železničar (3:1) i tako najavili "vječiti derbi" koji je u narednom kolu na programu. Ekipa Igora Duljaja odbranila je prvo mjesto i sa liderske pozicije putuje na megdan najvećem rivalu, Crvenoj zvezdi. O tome meču trener Partizana nije želio previše da govori - u prvoj izjavi nakon pobjede pažnju je posvetio navijačima i košarkašima.

Nakon što su prethodnih dana iz fudbalskog kluba Partizan upućeni pozivi košarkašima da dođu u Humsku i navijaju za fudbalere na utakmici Superlige, nekoliko igrača tima Željka Obradovića našlo se u loži na stadionu Partizana. Kapiten Kevin Panter, zatim Danilo Anđušić, Zek Ledej, Bruno Kaboklo i drugi bodrili su crno-bijele protiv Pančevaca, na čemu je Duljaj zahvalan.

"Moram da se zahvalim ekipi iz Pančeva, ali i mojim igračima. Mislim da smo pružili odličnu partiju, posebno u prvom dijelu igre publika je imala šta da vidi. Meni je izuzetno drago što su poslije dugo vremena bili tu i košarkaši, crno-bijela familija. To je za mene lično jedna velika pobjeda! To nam mnogo znači. Sport mora da spoji ljude. Veoma važna pobjeda, srećom nije bilo kartona i nije bilo povreda. Mogu da kažem da je bilo dosta šansi, lijepa utakmica, publika je imala šta da vidi", rekao je Igor Duljaj i dodao: "Ima vremena, ovu utakmicu da arhiviramo, sutra je odmor, pa već od ponedjeljka počinjemo da razmišljamo o Crvenoj zvezdi."

Trener Partizana zadovoljan.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Trener gostujuće ekipe Nenad Mijailović zadovoljan je izdanjem svojih fudbalera. "Generalno, mislim da smo pružili dobru partiju. Razlog poraza vidim u našem lošem otvaranju i individualnom kvalitetu Partizana. Uspjeli smo da se vratimo nakon 1:0, i na 2:1 smo pokazivali nešto... Dosta je uticao i taj jedanaesterac za 3:1, ali mi smo i dalje pokušavali. Mislim da smo se predstavili u dobrom svjetlu, ekipi Partizana čestitam na pobjedi. Mi se okrećemo narednim utakmicama. Za nas prvenstvo kreće utakmicom protiv Radničkog iz Niša. Nemam šta da zamjerim igračima, kvalitet Partizana je trenutno iznad nas, oni su uspjeli to da iskoriste pred svojom publikom i zasluženo su pobijedili", rekao je šef struke gostujućeg tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC