• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muke za Duljaja i Partizan: Zbog jedne greške ostaće bez ključnog igrača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nema kraja mukama Partizana, moraće Igor Duljaj da se okrene drugim opcijama na golu.

 Partizan bez startnog golmana protiv Železničara Izvor: MN PRESS

Na startu proljećnog dijela prvenstva Partizan se muči da sastavi tim! U mečevima sa IMT-om i Radnikom iz Surdulice nedostajali su neki ključni igrači, a sada je zbog nesmotrenosti crno-bijeli tim ostao i bez prvog golmana. Aleksandar Jovanović je zbog zadržavanja vremena dobio žuti karton i napravio problem ekipi. 

To mu je četvrti žuti u ovoj sezoni i to znači da će morati da u narednom meču odradi suspenzju. Taman je svoja četiri kartona "odradio" Nemanja Nikolić, sada će Partizan u meču sa Železničarom iz Pančeva na domaćem terenu biti bez prvog golmana. Vidjećemo i kakva će situacija do tog meča biti sa Ksanderom Severinom koji je zbog dugova napustio Beograd, kao i sa Mateušom Saldanjom koga muči povreda. 

Da stvari budu još gore za crno-bijeli tim, Nemanja Stevanović je završio sezonu zbog virusa koksaki, a opcije na golu su mladi Vanja Radulaški ili 27-godišnji Miloš Krunić. Ovaj nekadašnji čuvar mreže Zemuna, Srema, IMT-a, Bežanije i Voždovca došao je u klub u posljednjem prelaznom roku.

"Mi se više fokusiramo na naš tim, na našem igrače i izuzetno je važno kako će oni izgledati. Vidjeli ste da smo uspješno zatvorili ovaj prelazni rok tako da će proces upoznavanja sa igračima koji su došli biti kraći u odnosu na period prošle sezone. Očekujem izuzetno tešku utakmicu, a moramo da imamo u vidu da imamo dosta igrača koji imaju probleme sa žutim kartonima i to je jedan veliki pritisak i veliki rizik. Zato smo i doveli igrače da budemo sportski naoružani za neprijatna iznenađenja koja nas očekuju kao što su povrede, žuti i crveni kartoni. Antić je pod suspenzijom, Natho neće igrati takođe, Taki Nikolić takođe, Kanute pet kartona... To je jedan od razloga što sam tražio pojačanja da u nekom datom trenutku kada igramo bez njih imamo adekvatna pojačanja, adekvatne zamjene", rekao je nedavno Igor Duljaj i upravo predvidio ovakve krize kada su povrede i kartoni u pitanju.

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC