• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se hitno oglasila zbog Partizana! "Taj čovjek mora da se skloni iz srpskog fudbala"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda se oglasila zbog suđenja u Surdulici i izrazila nezadovoljstvo zbog VAR sudije Srđana Jovanovića sa kojima je godinama u sukobu.

 Saopštenje FK Crvena zvezda o Srđanu Jovanoviću Izvor: Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda se poslije pobjede nad Čukaričkim (3:0) oglasila saopštenjem zbog suđenja na meču "vječitog" rivala u Surdulici. Partizan je savladao Radnik 2:1 (0:0) uz mnogo muke, a crveno-bijeli su ljuti na Srđana Jovanovića koji nije sudio ovaj meč, nego je sjedio u VAR sobi.

Upravo je iz nje pozvao glavnog arbitra Milana Milanovića da provjeri svoju odluku iz 60. minuta, kada je dosudio penal za Radnik, a pregledanjem usporenog snimka poništio je jedanaesterac. Prenosimo saopštenje crveno-bijelih:

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan pobijedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa posljednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobjedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovjek se mora skloniti iz srpskog fudbala", poručeno je s Marakane.

Crvena zvezda još od 161. "vječitog" derbija, na kome je poništen gol Milunovića, ne želi da joj Srđan Jovanović sudi utakmice, s naglaskom na mečeve s Partizanom i nerijetko je izražavala nezadovoljstvo njegovim radom.

Pogledajte i situaciju iz Surdulice poslije koje je Jovanović pozvao Milanovića i savjetovao da pogleda usporeni snimak:

Penal na meču Partizan - Surdulica
Izvor: YouTube/Arena sport

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC