• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovi košarkaši gledaju Superligu u Humskoj: Ovo je podrška kakvu je htio Igor Duljaj

Trener Partizana Igor Duljaj i napadač Nemanja Nikolić zvali košarkaše na utakmicu, a oni došli.

 Košarkaši Partizana gledaju fudbalere protiv Železničara Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana imaju priliku da drugi derbi u sezoni dočekaju kao prvoplasirani tim u Superligi, pa ne čudi zašto je prethodnih dana trener Igor Duljaj pozivao navijače da dođu u humsku i isprate meč protiv Železničara iz Pančeva. Između ostalih, poziv je upućen i ka košarkašima crno-bijelih, pošto se zna koliko poštovanje Dulja gaji prema Željku Obradoviću. Želja trenera fudbalske sekcije je ispunjena.

Na utakmici Partizana i Železničara je i delegacija crno-bijelih košarkaša, koju predvode kapiten Kevin Panter i povremeni srpski reprezentativac Danilo Anđušić. Tu je i brazilski centar Bruno Kaboklo, koji se na meču fudbalskog kluba pojavio u dresu svog zemljaka Mateuša Saldanje, najboljeg strijelca Superlige u tekućoj sezoni.

Izvor: MN PRESS

Podsjećamo, Partizan je tekuće kolo Superlige dočekao sa bodom više od Crvene zvezde, koja mu je najbliži pratilac i praktično jedini rival u borbi za šampionsku titulu. Tim Igora Duljaja izbio je na čelo tabele u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva, kada je u odloženom meču savladao tim Baraka Bahara i preskočio ga na tabeli, a sada pokušava prednost da sačuva pred gostovanje Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić".

Pored čari koje derbi nosi važno je istaći i da će prvoplasirani tim nakon 30 odigranih kola imati prednost domaćeg terena u derbiju koji se igra u plej-ofu, kada će se Partizan i Zvezda protiv najboljih srpskih timova boriti za što više osvojenih bodova i šampionsku titulu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC