• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dugo niste stavili neku glupost u naslov! Hrvatski trener u svađi sa novinarima! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Sopić u centru pažnje nakon konferencije pred meč Rijeka - Osijek.

 Željko Sopić posvađao se s novinarima Izvor: Twitter/_mladenic_/printscreen

Fudbaleri Rijeke najprijatnije su iznenađenje sezone u hrvatskom fudbalu - aktuelni su lideri na tabeli i borbu Dinama i Hajduka žele da iskoriste na najbolji način, kako bi se dokopali titule. Sve to događa se nakon što su na samom početku sezone morali da mijenjaju trenera - Sergej Jakirović otišao je na Maksimir, a Željko Sopić stigao iz Gorice da bude spasilac.

Za sada radi nevjerovatan posao i u posljednjih osam kola njegova ekipa ima čak sedam pobjeda. Sopić je stvorio ekipu koja može da bude konkurentna za titulu, ali naslovne strane medija u Hrvatskoj puni i svojim izjavama - posebno zanimljiva bila je konferencija pred derbi kola na kojoj se dva puta iznervirao zbog novinarskih pitanja!

"Obično ja to najavljujem na svakoj konferenciji za novinare, da ćemo se povući i čekati šta će oni uraditi. Sad je nova taktika, da. Ovaj put ćemo ići na pobjedu. Može biti u naslovu. Dugo niste stavili neku glupost u naslov, pa daj stavite ovako, ovaj put idemo na pobjedu. Slobodno stavite", rekao je Sopić, koji je bio iznerviran pitanjem.

Odmah zatim novinari su ga još jednom iznervirali, kada je upitan da li napasti od prvog minuta. "Ne, od 17. minuta. Ovog puta smo cijele nedjelje raditi da krenemo od 17. minuta, čak mislim na prelasku u 18. minut da krenemo da napadnemo Osijek. Do tad ćemo biti u kabini."

Poslušajte dio njegove konferencije: 

Rijeka će 10. marta od 15 časova na svom terenu igrati protiv Osijeka, a iako je ovo derbi kola Riječani važe za velike favorite. Sopićeva ekipa imaće priliku da stigne do novih bodova i tako sačuva lidersku poziciju na tabeli u šampionatu - trenutno imaju bod više od Hajduka i pet bodova više od Dinama koji ima jednu utakmicu manje.



Standings provided by Sofascore

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC