• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znam tog sudiju odranije! Partizanov direktor Kralj: Da dobro dočekamo njega i njemu slične

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj govoro je o suđenju Pavla Ilića u 172. "vječitom" derbiju

 Ivica Kralj o suđenju na vječitom derbiju Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

U FK PartIzan su ljuti zbog rada sudije Pavla Ilića na 172. vječitom derbiju Zvezda - Partizan 2:2. Klub se oglasio dan poslije utakmice tvrdeći da je Zvezdin napadač Šerif Endiaje postigao gol rukom, a poruku javnosti poslao je i sportski direktor crno-bijelih Ivica Kralj u izjavi za "Mozzart sport".

"S obzirom da mi je prije dva dana istekla suspenzija, ne bih ulazio u neke stvari, ali... Oduševljen sam kako je sudio derbi, znam ga odranije, dobro sam znao šta mogu da očekujem. Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici", rekao je Kralj.

Komentarišući utakmicu u kojoj je Partizan dao dva gola, preživio više od 20 Zvezdinih šuteva i tri pogođene prečke, Kralj je rekao: "Možda je Zvezda imala nekoliko prilika više, međutim, slađi bod je pripao nama."

Potom je kritikovao odluku sudije Pavla Ilića o isključenju Ksandera Severine, koje je sudijski ekspert Zdravko Jokić nazvao greškom. Kralje je rekao da se o tom momentu ne priča dovoljno. "Nije bilo lako posljednjih skoro 30 minuta, koliko se igralo, uključujući i nadoknadu, kad smo ostali sa desetoricom. Vidim da se to ne pominje pretjerano, ali ne bih da se zaboravi. Kao da se olako prelazi preko tog detalja, a vidjeli ste kako je Severina zaradio drugi žuti i da je borba do kraja bila neravnopravna. Zato sam ponosan na navijače, igrače, kompletan stručni štab i čestitam im na velikoj energiji uloženoj tokom subotnjeg derbija", rekao je Kralj.

Upitan za burno obraćanje Vladana Milojevića poslije utakmice, Kralj je odgovorio da će se držati samo sportskih tema. "Svako ima razlog zašto nešto govori. Isključivo bih se držao sportske tematike", rekao je Kralj.

(Mozzart sport/MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC