• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmarova sestra u vezi sa fudbalerom! Brazilska ljepotica postaje žena reprezentativca?! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Rafaela, sestra slavnog Nejmara, u vezi sa fudbalerom.

 Nejmarova sestra u vezi sa fudbalerom iz Urugvaja  Izvor: Instagram/rafaella/printscreen

Pažnja svjetske fudbalske javnosti već godinama je uperena ka Nejmaru, jednom od najboljih igrača svoje generacije. Pored sjajnih nastupa za reprezentaciju Brazila i klubove u kojima je igrao, Nejmar je često privlačio pažnju načinom života, u kojem su veliku ulogu imale devojke u koje je zaljubljen. Ovih dana se o fudbalu u porodici slavngo ofanzivca ne priča samo zbog njega - vezu sa profesionalnim sportistom započela je njegova rođena sestra Rafaela, koja bi uskoro mogla da bude žena fudbalera!

Kako prenose mediji iz Brazila, aktraktivna manekenka zaljubljena je u urugvajskog lijevog beka Hoakina Pikereza, koji već tri godine igra za jedan od najvećih brazilskih timova. Njih dvoje su otpočeli avanturu, a u ovom trenutku djeluje da je Rafaela svjetskoj javnosti nešto poznatija od povremenog reprezentativca Urugvaja - ako ni zbog čega drugog onda zbog slavnog Nejmara ili zbog čak šest miliona pratilaca na Instagramu. Pogledajte kakve fotografije tamo objavljuje:

Iako je njen brat svojevremeno nastupao za slavni Santos, Rafaela je na proslavu 28. rođendana pozvala nekoliko fudbalera Palmeirasa. Među njima bio je i Pikerez, a tada su krenule spekulacije da su njih dvoje u vezi. O detaljima se za sada ne zna mnogo, ali Rafaela u prošlosti nije krila da voli fudbalere - svojevremeno je bila u ljubavi sa Gabrijelom Barbosom, koji je povremeni reprezentativac Brazila i jedan od najboljih igrača u južnoameričkim klubovima.

Hoakin Pikerez od 2021. godine igra za brazilski Palmeiras, a iste godine je sa tim klubom osvojio Kopa Libertadores, južnoameričku verziju Lige šampiona. Takođe, sa Palmeirasom je dva puta osvojio šampionske titule u Brazilu, dva puta šampionat Paulista, a po jednom superkup Brazila i Superkup Južne Amerike.

Prije dolaska u Brazil Pikerez je u rodnoj zemlji nastupao za Defensor Sporting, River iz Montevidea i Penjarol. dugogodišnji je reprezentativac Urugvaja, za koji je u mlađim kategorijama odigrao preko 30 mečeva, dok za sada ima 13 nastupa u seniorskoj selekciji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC